Potravinárstvo a gastronómia

Knihy z kategórie Potravinárstvo a gastronómia

Kategória / 46 titulov

Zaradené v kategórii Technické vedy

Najnovšie knihy z oblasti gastronómie a stravovania. V tejto kategórii nájdete aj tituly z oblasti potravinárskeho priemyslu vo forme príručiek alebo odbornej literatúry.

Kniha: Zařízení provozoven v kostce - František Cón

Zařízení provozoven v kostce

CZE2020/09František CónR PLUS

Skladom u dodávateľa

5,66
Kniha: Technologie v kostce - 1. vydanie - Libuše Vodochodská; Karel Štěpánek

Technologie v kostce

CZE2019/11Libuše Vodochodská; Karel ŠtěpánekRATIO

Skladom u dodávateľa

5,50
Kniha: Technologie v kostce - Libuše Vodochodská; Karel Štěpánek

Technologie v kostce

CZE2018/09Libuše Vodochodská; Karel ŠtěpánekRATIO

Skladom u dodávateľa

5,50
Kniha: Nové stolničení v kostce - Zdeňka Hrbková

Nové stolničení v kostce

CZE2018/09Zdeňka HrbkováRATIO

Skladom u dodávateľa

11,46
Kniha: Moderní hotel - Jiří Černý; Jiří Krupička

Moderní hotel

CZE2018/08Jiří Černý; Jiří KrupičkaR PLUS

Skladom u dodávateľa

9,07
Kniha: Výživa v kostce - Stanislav Hrubý

Výživa v kostce

CZE2018/08Stanislav HrubýRATIO

Skladom u dodávateľa

4,70
Kniha: Solničení v kostce - 1. vydanie - Miloslava Tuláčková; Karel Štěpánek

Solničení v kostce

CZE2018/08Miloslava Tuláčková; Karel ŠtěpánekRATIO

Skladom u dodávateľa

4,70
Kniha: Bezpečnosť potravín - Eva Malobická; Tatiana Červeňová

Bezpečnosť potravín

SVK2015/04Eva Malobická; Tatiana ČerveňováOsveta

Skladom u dodávateľa

4,18
Kniha: Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování - Konrád Kendík

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

Skladom u dodávateľa

29,32
Kniha: Gastronomický kvíz - v němž najdete více než 700 otázek a odpovědí... - Jaroslav Vašák

Gastronomický kvíz v němž najdete více než 700 otázek a odpovědí...

Skladom u dodávateľa

7,65
Kniha: Gastronomický rádce od A do Ž - 1000 otázek a odpovědí nejen o zdravé výživě, jídle a nápojích... - Jaroslav Vašák

Gastronomický rádce od A do Ž 1000 otázek a odpovědí nejen o zdravé výživě, jídle a nápojích...

Skladom u dodávateľa

10,75
Kniha: Domáce marmelády a zaváraniny - Kolektív autorov

Domáce marmelády a zaváraniny

SVK2015Kolektív autorovFONI book

Skladom u dodávateľa

5,43
Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Receptúry pre 4 a 10 porcií - Konrád Kendík

Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti Receptúry pre 4 a 10 porcií

Skladom u dodávateľa

30,91
Kniha: Zelenina, její pěstování a význam

Zelenina, její pěstování a význam

CZE2014Aventinum

Skladom u dodávateľa

21,44
Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov - v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Skladom u dodávateľa

5.0 z 5.0
43,63
Kniha: Sprievodca svetom potravín - Jozef Čapla, Peter Zajác, Luboš Babička

Sprievodca svetom potravín

SVK2013Jozef Čapla, Peter Zajác, Luboš BabičkaSlovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre

Skladom u dodávateľa

7,27
Kniha: Kuriatko v kastrůlku - Česko-slovenský slovensko-český (občas aj výkladový) slovník gastronómie - Soňa Hudecová-Podhorná

Kuriatko v kastrůlku Česko-slovenský slovensko-český (občas aj výkladový) slovník gastronómie

SVK2012/11Soňa Hudecová-PodhornáKontakt

Skladom u dodávateľa

3,93
Kniha: Skladování ovoce v řízené atmosféře - Jan Goliáš

Skladování ovoce v řízené atmosféře

CZE2011/11Jan GoliášNakladatelství Brázda

Skladom u dodávateľa

8,67
Kniha: Receptury studených pokrmů - Jaroslav Runštuk

Receptury studených pokrmů

CZE2008/09Jaroslav RunštukR PLUS

Skladom u dodávateľa

20,22
Kniha: Receptúry diétnych pokrmov - Konrád Kendík

Receptúry diétnych pokrmov

Skladom u dodávateľa

13,15