Potravinárstvo a gastronómia

Knihy z kategórie Potravinárstvo a gastronómia

Kategória / 48 titulov

Zaradené v kategórii Technické vedy

Najnovšie knihy z oblasti gastronómie a stravovania. V tejto kategórii nájdete aj tituly z oblasti potravinárskeho priemyslu vo forme príručiek alebo odbornej literatúry.

Kniha: Výživa v kostce - 2. vydanie - Stanislav Hrubý

Výživa v kostce

CZE Česky 2022/09Stanislav HrubýR PLUSPotravinárstvo a gastronómia

U dodávateľa

6,87
Kniha: Zařízení provozoven v kostce - 2. vydanie - František Cón

Zařízení provozoven v kostce

CZE Česky 2020/09František CónR PLUSPotravinárstvo a gastronómia

U dodávateľa

6,87
Kniha: Technologie v kostce - 1. vydanie - Libuše Vodochodská; Karel Štěpánek

Technologie v kostce

CZE Česky 2019/11Libuše Vodochodská; Karel ŠtěpánekRATIOPotravinárstvo a gastronómia

U dodávateľa

7,64
Kniha: Nové stolničení v kostce - 2. vydanie - Zdeňka Hrbková

Nové stolničení v kostce

CZE Česky 2018/09Zdeňka HrbkováRATIOPotravinárstvo a gastronómia

U dodávateľa

13,89
Kniha: Moderní hotel - Jiří Černý; Jiří Krupička

Moderní hotel

CZE Česky 2018/08Jiří Černý; Jiří KrupičkaR PLUSPotravinárstvo a gastronómia

U dodávateľa

11,01
Kniha: Stolničení v kostce - 1. vydanie - Miloslava Tuláčková; Karel Štěpánek

Stolničení v kostce

CZE Česky 2018/08Miloslava Tuláčková; Karel ŠtěpánekRATIOPotravinárstvo a gastronómia

U dodávateľa

5,71
Kniha: Bezpečnosť potravín - Eva Malobická; Tatiana Červeňová

Bezpečnosť potravín

SVK Slovensky 2015/04Eva Malobická; Tatiana ČerveňováOsvetaPotravinárstvo a gastronómia

U dodávateľa

4,33
Kniha: Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování - Konrád Kendík

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

SVK Slovensky 2015/02Konrád KendíkNOVÁ PRÁCAPotravinárstvo a gastronómia

U dodávateľa

38,30
Kniha: Gastronomický kvíz - v němž najdete více než 700 otázek a odpovědí... - Jaroslav Vašák

Gastronomický kvíz v němž najdete více než 700 otázek a odpovědí...

CZE Česky 2015Jaroslav VašákIng. Bronislav OndraszekPotravinárstvo a gastronómia

U dodávateľa

8,96
Kniha: Bezlepková dieta - Pavel Kohout

Bezlepková dieta

CZE Česky 2015Pavel KohoutVyšehradPotravinárstvo a gastronómia

U dodávateľa

7,06
Kniha: Gastronomický rádce od A do Ž - 1000 otázek a odpovědí nejen o zdravé výživě, jídle a nápojích... - Jaroslav Vašák

Gastronomický rádce od A do Ž 1000 otázek a odpovědí nejen o zdravé výživě, jídle a nápojích...

CZE Česky 2015Jaroslav VašákIng. Bronislav OndraszekPotravinárstvo a gastronómia

U dodávateľa

13,06
Kniha: Domáce marmelády a zaváraniny - Kolektív autorov

Domáce marmelády a zaváraniny

SVK Slovensky 2015Kolektív autorovFONI bookPotravinárstvo a gastronómia

U dodávateľa

5,64
Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Receptúry pre 4 a 10 porcií - Konrád Kendík

Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti Receptúry pre 4 a 10 porcií

SVK Slovensky 2014/10Konrád KendíkNOVÁ PRÁCAPotravinárstvo a gastronómia

U dodávateľa

32,07
Kniha: Zelenina, její pěstování a význam

Zelenina, její pěstování a význam

CZE Česky 2014AventinumPotravinárstvo a gastronómia

U dodávateľa

25,92
Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov - v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

SVK Slovensky 2013/09Konrád KendíkNOVÁ PRÁCAPotravinárstvo a gastronómia

U dodávateľa

5.0 z 5.0
45,27
Kniha: Sprievodca svetom potravín - Jozef Čapla, Peter Zajác, Luboš Babička

Sprievodca svetom potravín

SVK Slovensky 2013Jozef Čapla, Peter Zajác, Luboš BabičkaSlovenská poľnohospodárska univerzita v NitrePotravinárstvo a gastronómia

U dodávateľa

7,50
Kniha: Kuriatko v kastrůlku - Česko-slovenský slovensko-český (občas aj výkladový) slovník gastronómie - Soňa Hudecová-Podhorná

Kuriatko v kastrůlku Česko-slovenský slovensko-český (občas aj výkladový) slovník gastronómie

SVK Slovensky 2012/11Soňa Hudecová-PodhornáKontaktPotravinárstvo a gastronómia

U dodávateľa

4,08
Kniha: Skladování ovoce v řízené atmosféře - Jan Goliáš

Skladování ovoce v řízené atmosféře

CZE Česky 2011/11Jan GoliášNakladatelství BrázdaPotravinárstvo a gastronómia

U dodávateľa

8,86
Kniha: Receptury studených pokrmů - Jaroslav Runštuk

Receptury studených pokrmů

CZE Česky 2008/09Jaroslav RunštukR PLUSPotravinárstvo a gastronómia

U dodávateľa

24,49