Nové receptúry a technológia pokrmov
v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
•NOVÁ PRÁCA•2013/09
• Slovensky
Katalógové číslo: 202381
Ušetríte až
9,08 €
z bežnej ceny 54,90€
A navyše získate
45 vernostných bodov
Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov
v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
Úryvok z obsahu knihy ...
Podrobnejšie info
- Katalógové číslo
- 202381
- Názov
- Nové receptúry a technológia pokrmov
- Podnázov
- v hotelových, reštauračných a pohostinských zariad
- EAN/ISBN
- 9788089350445
- Forma
- Tvrdá, bez prebalu, lesklá
- Autor
- Konrád Kendík
- Druh tovaru
- Kniha
- Rok vydania
- 2013/09
- Rozsah
- 1270
- Rozmer
- 220×306 mm
- Stav
- Skladom u dodávateľa
- Dostupnosť
- Vyexpedujeme do 7 dní
- Sadzba DPH
- 10%
- Zľava
- 17%
Odporúčame mohlo by Vás zaujímať
Zákazníci, ktorí si kúpili Nové receptúry a technológia pokrmov, si z kategórie Potravinárstvo a gastronómia na Literama.sk tiež často kupovali...








Hodnotenia zákazníkov
Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?
Najprv
sa prihlás,
za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
ala
5 z 5
15.09.2013 16:20:07
mala by som vážny záujem o túto knihu,potrebujeme ju pre dcéru do školy..ako dlho asi bude trvať kým sa dostane na trh a za akú dobu sa bude dať objednať?