Nové receptúry a technológia pokrmov

v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Konrád Kendík

NOVÁ PRÁCA2013/09 SVK Slovensky

Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov - v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík
Katalógové číslo: 202381
Ušetríte až 9,08 € z bežnej ceny 54,90
A navyše získate 45 vernostných bodov
45,82
Vyexpedujeme do 7 dní
Skladom u dodávateľa

Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov

v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
Úryvok z obsahu knihy ...
Podrobnejšie info
Katalógové číslo
202381
Názov
Nové receptúry a technológia pokrmov
Podnázov
v hotelových, reštauračných a pohostinských zariad
EAN/ISBN
9788089350445
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Konrád Kendík
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/09
Rozsah
1270
Rozmer
220×306 mm
Stav
Skladom u dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

ala 5 z 5
15.09.2013 16:20:07

mala by som vážny záujem o túto knihu,potrebujeme ju pre dcéru do školy..ako dlho asi bude trvať kým sa dostane na trh a za akú dobu sa bude dať objednať?