Bezpečnosť potravín
Eva Malobická; Tatiana Červeňová
•Osveta•2015/04
• Slovensky
Kniha: Bezpečnosť potravín
Svetová zdravotnícka organizácia (SZO) si dlhodobo uvedomuje potrebu vypracovania vzdelávacích materiálov pre výrobcov potravín, ich distribútorov a všetkých, ktorí prichádzajú do kontaktu s potravinami a pri nedodržaní správnych zásad môžu nepriaznivo ovplyvniť epidemiologickú situáciu vo výskyte alimentárnych ochorení. V priebehu posledných viac ako 20 rokov pripravila rad publikácií, odporúčaní a usmernení, ktoré môžu vzdelávaním pracovníkov vykonávajúcich epidemiologicky závažnú činnosť významne ovplyvniť aktuálnu epidemiologickú situáciu v pozitívnom zmysle slova. A keďže aj nám záleží na tom, aby sa riziko ochorenia z potravín neustále a čo najviac znižovala, predkladáme Vám túto stručnú publikáciu, ktorá obsahuje základnú charakteristiku najčastejšie sa vyskytujúcich ochorení prenášaných potravinami na našom území, poukazuje na riziká vzniku týchto ochorení a upozorňuje na preventívne opatrenia potrebné na zabránenie ich prenosu. Vychádza z odporúčaní SZO a jej publikácií Desať zlatých pravidiel bezpečnej prípravy stravy (The Ten Golden Rules for Safe Food Preparation) a Päť kľúčov k bezpečnejšej strave (The Five Keys to safer Food).
Úryvok z obsahu knihy ...
Podrobnejšie info
- Katalógové číslo
- 245358
- Názov
- Bezpečnosť potravín
- EAN/ISBN
- 9788080634315
- Forma
- Neviazaná, bez prebalu, lesklá
- Autor
- Eva Malobická; Tatiana Červeňová
- Druh tovaru
- Kniha
- Rok vydania
- 2015/04
- Rozsah
- 117
- Rozmer
- 148×210 mm
- Hmotnosť
- 0,16
- Stav
- Skladom u dodávateľa
- Dostupnosť
- Na dopyt, preveríme dostupnosť
- Sadzba DPH
- 10%
- Zľava
- 11%
Odporúčame mohlo by Vás zaujímať
Zákazníci, ktorí si kúpili Bezpečnosť potravín, si z kategórie Potravinárstvo a gastronómia na Literama.sk tiež často kupovali...








Hodnotenia zákazníkov
Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?