Konrád Kendík

Autor / 12 titulov

Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Receptúry pre 4 a 10 porcií - Konrád Kendík

Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti Receptúry pre 4 a 10 porcií

SVK Slovensky 2014/10Konrád KendíkNOVÁ PRÁCAPotravinárstvo a gastronómia

U dodávateľa

32,85
Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov - v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

SVK Slovensky 2013/09Konrád KendíkNOVÁ PRÁCAPotravinárstvo a gastronómia

U dodávateľa

5.0 z 5.0
46,37
Kniha: Moderná kuchárka - Konrád Kendík

Moderná kuchárka

SVK Slovensky 2009/10Konrád KendíkNOVÁ PRÁCAKuchárky

U dodávateľa

16,87
Kniha: Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia - Konrád Kendík

Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia

SVK Slovensky 2007Konrád KendíkNOVÁ PRÁCAKuchárky a nápoje

U dodávateľa

27,75
Kniha: Receptúry diétnych pokrmov - Konrád Kendík
13,97
Kniha: Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkárskych výrobkov - Konrád Kendík

Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkárskych výrobkov

2000Konrád KendíkNOVÁ PRÁCAKuchárky a nápoje

U dodávateľa

18,14
Kniha: Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování - Konrád Kendík

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

SVK Slovensky 2015/02Konrád KendíkNOVÁ PRÁCAPotravinárstvo a gastronómia

Vypredané

NEDOSTUPNÉ
30,24
Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov - v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

SVK Slovensky 2010/12Konrád KendíkNOVÁ PRÁCAKuchárky

Vypredané

NEDOSTUPNÉ
33,36
Kniha: Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní - Konrád Kendík

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní

SVK Slovensky 2004Konrád KendíkNOVÁ PRÁCAPotravinárstvo a gastronómia

Vypredané

NEDOSTUPNÉ
23,32
Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov - v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

SVK Slovensky 2002Konrád KendíkNOVÁ PRÁCAKuchárky

Nedostupné

NEDOSTUPNÉ