Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

Konrád Kendík

SVK Slovensky NOVÁ PRÁCA2015/02

Kniha: Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování - Konrád Kendík
Katalógové číslo: 202383 viac »
A navyše získate 38 vernostných bodov
38,30
Do Vianoc: ÁNO
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
202383
Názov
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v zá
EAN/ISBN
9788089350438
Forma
Tvrdá, bez prebalu
Autor
Konrád Kendík
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/02
Rozsah
750
Rozmer
215×295×45
Hmotnosť
1,40
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.