Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování
Slovensky NOVÁ PRÁCA•2015/02
Katalógové číslo:
202383 viac »
A navyše získate
38 vernostných bodov
Kniha: Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.
Podrobnejšie info...
Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.
- Katalógové číslo
- 202383
- Názov
- Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v zá
- EAN/ISBN
- 9788089350438
- Forma
- Tvrdá, bez prebalu
- Autor
- Konrád Kendík
- Druh tovaru
- Kniha
- Rok vydania
- 2015/02
- Rozsah
- 750
- Rozmer
- 215×295×45
- Hmotnosť
- 1,40
- Stav
- U dodávateľa
- Dostupnosť
- Na dopyt, preveríme dostupnosť
- Sadzba DPH
- 10%
- Zľava
- 20%
Odporúčame mohlo by Vás zaujímať
Zákazníci, ktorí si kúpili Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování, si z kategórie Potravinárstvo a gastronómia na Literama.sk tiež často kupovali...
Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať
Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?
Najprv
sa prihlás,
za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im
tak pomôžete pri ich rozhodovaní.