Nové receptúry a technológia pokrmov
Katalógové číslo:
44657 viac »
Nedostupné
NEDOSTUPNÉ
Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov
v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál
Podrobnejšie info...
Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.
- Katalógové číslo
- 44657
- Názov
- Nové receptúry a technológia pokrmov
- Podnázov
- v hotelových, reštauračných a pohostinských zariad
- EAN/ISBN
- 9788088929437
- Autor
- Konrád Kendík
- Druh tovaru
- Kniha
- Rok vydania
- 2002
- Rozsah
- 1090
- Rozmer
- 215×300×35
- Hmotnosť
- 2,07
- Stav
- Nedostupné
- Zľava
- 0%
Odporúčame mohlo by Vás zaujímať
Zákazníci, ktorí si kúpili Nové receptúry a technológia pokrmov, si z kategórie Kuchárky na Literama.sk tiež často kupovali...
Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať
Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?
Najprv
sa prihlás,
za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Nové receptúry a technológia pokrmov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im
tak pomôžete pri ich rozhodovaní.