Nové receptúry a technológia pokrmov

v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Konrád Kendík

SVK Slovensky NOVÁ PRÁCA2002 Katalógové číslo: 44657

NEDOSTUPNÉ

Nedá sa zohnať!
Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov - v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík

Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov

v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam informácií, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
44657
Druh tovaru
Kniha
ISBN/EAN
9788088929437
Rok vydania
2002
Jazyk
SVK Slovensky
Názov
Nové receptúry a technológia pokrmov
Podnázov
v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
Autorstvo
Konrád Kendík
Rozsah
1090
Rozmer
215×300×35
Hmotnosť
2,07 kg
Zľava
0,00 %
Stav
Nedá sa zohnať!
Reg. číslo FPU
(info len pre knižnice)

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie ťa odmeníme!