Nové receptúry a technológia pokrmov

v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Konrád Kendík

SVK Slovensky NOVÁ PRÁCA2002

Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov - v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík
Katalógové číslo: 44657 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov

v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
44657
Názov
Nové receptúry a technológia pokrmov
Podnázov
v hotelových, reštauračných a pohostinských zariad
EAN/ISBN
9788088929437
Autor
Konrád Kendík
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2002
Rozsah
1090
Rozmer
215×300×35
Hmotnosť
2,07
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nové receptúry a technológia pokrmov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.