Nové receptúry a technológia pokrmov
v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
Slovensky •
NOVÁ PRÁCA•2002•
Katalógové číslo:
44657
NEDOSTUPNÉ
Nedá sa zohnať!
Podrobnejšie info...
Tu je zoznam informácií, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.
- Katalógové číslo
- 44657
- Druh tovaru
- Kniha
- ISBN/EAN
- 9788088929437
- Rok vydania
- 2002
- Jazyk
Slovensky
- Názov
- Nové receptúry a technológia pokrmov
- Podnázov
- v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
- Autorstvo
- Konrád Kendík
- Rozsah
- 1090
- Rozmer
- 215×300×35
- Hmotnosť
- 2,07 kg
- Zľava
- 0,00 %
- Stav
- Nedá sa zohnať!
- Reg. číslo FPU
- (info len pre knižnice)
Odporúčame mohlo by Vás zaujímať
Zákazníci, ktorí si kúpili Nové receptúry a technológia pokrmov, si z kategórie Kuchárky na Literama.sk tiež často kupovali...








Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať
Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?
Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Najprv
sa prihlás,
za kvalitnú recenziu a hodnotenie ťa odmeníme!