Nové receptúry a technológia pokrmov

v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Konrád Kendík

SVK Slovensky NOVÁ PRÁCA2010/12

Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov - v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík
Katalógové číslo: 84871 viac »
29,61

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov

v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
84871
Názov
Nové receptúry a technológia pokrmov
Podnázov
v hotelových, reštauračných a pohostinských zariad
EAN/ISBN
9788089350209
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Konrád Kendík
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/12
Rozsah
1270
Rozmer
218×310×54
Hmotnosť
2,20
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nové receptúry a technológia pokrmov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.