Nové receptúry a technológia pokrmov
Katalógové číslo:
84871 viac »
29,61€
Vypredané
NEDOSTUPNÉ
Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov
v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
Podrobnejšie info...
Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.
- Katalógové číslo
- 84871
- Názov
- Nové receptúry a technológia pokrmov
- Podnázov
- v hotelových, reštauračných a pohostinských zariad
- EAN/ISBN
- 9788089350209
- Forma
- Tvrdá, bez prebalu, lesklá
- Autor
- Konrád Kendík
- Druh tovaru
- Kniha
- Rok vydania
- 2010/12
- Rozsah
- 1270
- Rozmer
- 218×310×54
- Hmotnosť
- 2,20
- Stav
- Vypredané
- Sadzba DPH
- 10%
- Zľava
- 21%
Odporúčame mohlo by Vás zaujímať
Zákazníci, ktorí si kúpili Nové receptúry a technológia pokrmov, si z kategórie Kuchárky na Literama.sk tiež často kupovali...
Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať
Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?
Najprv
sa prihlás,
za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Nové receptúry a technológia pokrmov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im
tak pomôžete pri ich rozhodovaní.