Smoothies a fitness

SVK Slovensky Boris Kováč - Btapress2015/11

Kniha: Smoothies a fitness
Katalógové číslo: 260612 viac »
Ušetríte až 2,10 € z bežnej ceny 9,90
A navyše získate 7 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Zdravá výživa pre malých aj veľkých

Zdravá výživa pre malých aj veľkých

Výrok - Sme to, čo jeme. - je všeobecne známy a pravdivý do posledného písmenka. Už Hippokrates povedal: „Nech je tvoja… Zistiť viac...
7,80
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Smoothies a fitness

Kniha prináša viac ako 100 receptov na prípravu blahodárnych smoothies a džúsov.

Či ste už nikdy predtým smoothies nepripravovali, alebo ste v mixovaní ovocia už zabehnutý odborník, recepty v tejto knihe vám ukážu jednoduchosť a krásu pri pripravovaní týchto nápojov. Ak potrebujete schudnúť, udržať si postavu sú tu recepty, ktoré prečistia váš organizmus, naštartujú váš metabolizmus alebo pomôžu spaľovať tuky. Pokiaľ je vaším cieľom nabranie svalstva a hľadáte nové spôsoby prípravy zdravých nápojov, ktoré vás dokážu i zasýtiť tieto recepty sú pre vás to pravé, no to svoje si tu nájdu aj tí, ktorí chcú prečistiť svoj organizmus, zbaviť sa škodlivín a toxínov, posilniť svoju imunitu alebo si jednoducho pripraviť len čosi zdravé.

Naše recepty sú robené tak, aby ste čo najlepšie pochopili, význam týchto nápojov pre ľudský organizmus, aby ste vedeli, ktoré ovocie je vhodné pre krásnu a pružnú pokožku, ktoré má priaznivé účinky na rast vlasov, ktoré vám pomôže prečistiť organizmus, ktoré zasa schudnúť...

Tento malý sprievodca prípravou smoothies vám ukáže všetko čo potrebujete vedieť pre prípravu týchto blahodárnych a zdravých nápojov a po vyskúšaní pár receptov budete pripravovať smoothies ako skúsený majster.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
260612
Názov
Smoothies a fitness
EAN/ISBN
9788097132880
Forma
Špirálová, hrebeňová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/11
Rozsah
136
Rozmer
154×210 mm
Hmotnosť
0,27
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Smoothies a fitness zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.