C-mass - Kalistenika a hmota

Paul "Coach" Wade

SVK Slovensky Zelený kocúr2018/06

Kniha: C-mass - Kalistenika a hmota - 1. vydanie - Paul "Coach" Wade
Katalógové číslo: 335616 viac »
Ušetríte až 2,85 € z bežnej ceny 13,50
A navyše získate 10 vernostných bodov
10,65
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: C-mass - Kalistenika a hmota

Nová kniha autora série kníh Tréning väzňa. AKO SA STAŤ MAJSTROM SVALOVÉHO RASTU BEZ POUŽITIA ČINIEK A STEROIDOV… Je naozaj možné dosiahnuť významný rast svalovej hmoty s využitím výhradne prostného tréningu? Paul Wade, guru kalisteniky a autor bestselleru Tréning väzňa, hovorí jednoznačné Áno. Tak legendárni siláci, ako aj súčasní prostní kulturisti nabrali haldy svalovej hmoty vďaka tajomstvám, ktoré vo svojej biblii rastu obrovských svalov a nadľudskej sily nadobudnutej výlučne prostným cvičením prezrádza Paul Wade. Tvrdou prácou nadobudnuté pochopenie postupov a stratégií telesnej kultúry je doplnené jeho ráznym, surovým štýlom a vytvára tak neprekonateľný systém na budovanie obrovských svalov bez činiek, doplnkov výživy alebo, nedajbože, steroidov. svoju Pozíciu vedúcej osobnosti budovania nesmiernej sily cvičením výhradne s vlastnou váhou si Paul Wade týmto titulom upevňuje ešte väčšmi. PRÍDŤE NA TO, AKO: • Nabrať 10 až 15 kilogramov dokonale vyváženej masy svalov • Vytvarovať paže 5 až 8 centimetrami hrubej svaloviny • Strojnásobiť objem hrudníka a chrbta • Premeniť pivné bruško na skalopevné tehličky • Pretkať biceps zdravou žilou • Vypracovať tvrdé, nabité stehná a hamstringy, ktoré by závidel aj olympijský šprintér • Vybudovať skutočné „diamantové” lýtka • Ďaleko prekonať 99 % naturálnych kulturistov vzhľadom aj silou • Napumpovať produkciu testosterónu na býčiu hladinu bez steroidov
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
335616
Názov
C-mass - Kalistenika a hmota
EAN/ISBN
9788089761449
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Paul "Coach" Wade
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/06
Rozsah
128
Rozmer
235×165×10 mm
Hmotnosť
0,28
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
C-mass - Kalistenika a hmota zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.