Ako predísť ďalšej pandémii

Bill Gates

SVK Slovensky IKAR2023/03

Kniha: Ako predísť ďalšej pandémii - 1. vydanie - Bill Gates
Katalógové číslo: 458975 viac »
Ušetríte až 5,25 € z bežnej ceny 24,90
A navyše získate 19 vernostných bodov
19,65
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Ako predísť ďalšej pandémii

Hoci pandémia COVID-19 ani zďaleka nie je za nami a vlády na celom svete sa stále vyrovnávajú s jej následkami, súbežne riešia otázku, čo bude ďalej. Ako zabránime tomu, aby nejaká iná pandémia nezahubila milióny ľudí a nezdevastovala svetovú ekonomiku? Môžeme vôbec dúfať, že sa to podarí?

Bill Gates verí v kladnú odpoveď a v tejto knihe jasne a presvedčivo argumentuje, prečo je to možné. Dôvodí, že svet by sa mal poučiť z COVID-19 a vysvetľuje, čo každý z nás môže urobiť pre to, aby zažehnal podobnú katastrofu. V prvej časti sa snaží čitateľovi predostrieť vedecké hľadisko infekčných chorôb, pričom vychádza zo spoločnej poznatkovej bázy popredných svetových odborníkov, ako aj z vlastných skúseností z boja so smrteľnými chorobami v rámci Nadácie Billa a Melindy. V ďalších častiach ukazuje, ako môžu národy sveta vďaka vzájomnej spolupráci a v súčinnosti so súkromným sektorom nielenže odvrátiť pohromu podobnú covidu, ale postupne eliminovať všetky respiračné ochorenia vrátane chrípky.

Táto kniha predstavuje nesmierne pôsobivý, ucelený a závažný apel z pera jedného z najvýznamnejších a najefektívnejších mysliteľov a aktivistov našej doby.

Z anglického originálu preložila Zora Ličková.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
458975
Názov
Ako predísť ďalšej pandémii
EAN/ISBN
9788055188089
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Bill Gates
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/03
Rozsah
304
Rozmer
227×145×28 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ako predísť ďalšej pandémii zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.