Chlad (Otužovanie a plávanie v studenej vode ako liek)

Otužovanie a plávanie v studenej vode ako liek

Mark Harper

SVK Slovensky Petit Press2022/11

Kniha: Chlad (Otužovanie a plávanie v studenej vode ako liek) - Otužovanie a plávanie v studenej vode ako liek - 1. vydanie - Mark Harper
Katalógové číslo: 456207 viac »
Ušetríte až 3,30 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,60
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Chlad (Otužovanie a plávanie v studenej vode ako liek)

Otužovanie a plávanie v studenej vode ako liek

Čo hovorí veda o tom, ako otužovanie a plávanie v studenej vode pomáha liečiť ochorenia tela i mysle.

Hoci priaznivé účinky studenej vody na zdravie sú známe stáročia, súčasná medicína zameraná na užívanie liekov ich často prehliada či dokonca odmieta.

Autor knihy lekár Mark Harper spája výsledky vedeckých výskumov, odborných štúdií a vlastné skúsenosti z lekárskej praxe s konkrétnymi prípadmi ľudí, ktorým studená voda pomohla prekonať či zmierniť často paralyzujúce fyzické i psychické ochorenia.

Harper prináša dôkazy o silných blahodarných účinkoch studenej vody na naše zdravie. Vysvetľuje, prečo otužovanie pomáha pri ochoreniach ako chronická bolesť, artróza, úzkosť, depresia, posttraumatická stresová porucha či migréna.

Harper je otužilcom už takmer dvadsať rokov a ponúka praktické rady, ako sa venovať otužovaniu a plávaniu v studenej vode bezpečne a čo najviac využiť jej benefity. Kniha prináša nové zistenia o našom tele, mysli a liečivej sile vody. Ukazuje cestu k úľave od ťažkostí, cestu k sviežosti, vitalite, duševnej i telesnej odolnosti, zlepšeniu zdravia i celkovej životnej pohody. A to všetko bez liekov a v podstate zadarmo.

Mark Harper pracuje ako anestéziológ striedavo v Brightone v Spojenom kráľovstve a v Kristiansande v Nórsku. Je popredným odborníkom na prevenciu hypotermie u chirurgických pacientov a na terapeutické využitie adaptácie na studenú vodu. Je spoluzakladateľom neziskovej organizácie Chill UK, ktorá vedie kurzy plávania v studenej vode zamerané na zlepšenie duševného zdravia.

Informácia v skratke:

Studená voda namiesto tabletiek. Lekár Mark Harper spája výsledky vedeckých výskumov, odborných štúdií a vlastné skúsenosti z lekárskej praxe. Vysvetľuje, prečo otužovanie pomáha pri ochoreniach ako chronická bolesť, artróza, úzkosť, depresia, posttraumatická stresová porucha či migréna. Kniha ukazuje cestu k sviežosti, odolnosti, zlepšeniu zdravia i celkovej životnej pohody. A to všetko bez liekov a v podstate zadarmo.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
456207
Názov
Chlad (Otužovanie a plávanie v studenej vode ako l
Podnázov
Otužovanie a plávanie v studenej vode ako liek
EAN/ISBN
9788055908373
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Mark Harper
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/11
Rozsah
256
Rozmer
148×228
Hmotnosť
0,37
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
22%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Chlad (Otužovanie a plávanie v studenej vode ako liek) zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.