Ako povedať nie odpadu

101 jednoduchých rád, ako tvoriť menej odpadu

Harriet Dyer

SVK Slovensky Lingea2021/01

Kniha: Ako povedať nie odpadu - 101 jednoduchých rád, ako tvoriť menej odpadu - Harriet Dyer
Katalógové číslo: 404420 viac »
Ušetríte až 0,90 € z bežnej ceny 5,90
A navyše získate 5 vernostných bodov
Séria kníh: Ako povedať nie
Ako povedať nie
Titul je zaradený v tejto sérii
5,00
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Ako povedať nie odpadu

101 jednoduchých rád, ako tvoriť menej odpadu

Kniha vám pomôže obmedziť množstvo odpadu vo všetkých oblastiach života, kúsok po kúsku. Uvádza 101 drobných zmien, ktoré môžu znamenať veľký rozdiel. A vy sami môžete začať obmedzovať odpad, ktorý vytvárate a krok za krokom meniť svet, ktorý sa v odpadkoch už takmer topí. Je naozaj na čase s tým niečo urobiť. Publikácia vám pomôže urobiť prvý krok k veľkej zmene.

Naša planéta praská pod náporom odpadu vo švíkoch. Dobrá správa je, že každý s tým môže niečo robiť – a nie je také ťažké začať! Táto kniha vám pomôže obmedziť množstvo odpadu vo všetkých oblastiach vášho života, kúsok po kúsku. Uvádza 101 drobných zmien, ktoré môžu znamenať veľký rozdiel. A vy sami môžete vyskúšať obmedzovať množstvo odpadu, ktorý vytvárate a krok za krokom meniť svet, ktorý sa už takmer topí.

Kniha prináša nápady, ako obmedziť nepotrebné obaly, opraviť alebo recyklovať staré veci alebo výrazne znížiť plytvanie potravinami. Každý tip obsahuje informácie, ktoré vám pomôžu rozhodnúť sa, či daný spôsob redukcie odpadu zodpovedá vášmu životnému štýlu. Môžete teda urobiť prvý krok k veľkej zmene bez toho, aby ste svoj životný štýl radikálne menili.

Úspešné zníženie našej nadmernej produkcie odpadu spočíva v troch hlavných zásadách recyklácie: Zredukovať, znovu použiť, z recyklovať. Určite to neznamená, že sa musíte všetkého vzdať a nič nevlastniť! Namiesto toho sa zamerajte na to, aby veci, ktoré kupujete, produkovali málo odpadu, vydržali dlho a po opotrebovaní ich bolo možné opraviť alebo použiť na niečo iné. Vyskúšajte niektoré tipy! Môžete uskutočniť skutočne pozitívne zmeny.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
404420
Názov
Ako povedať nie odpadu
Podnázov
101 jednoduchých rád, ako tvoriť menej odpadu
EAN/ISBN
9788081452550
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Harriet Dyer
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/01
Edícia
Ako povedať nie
Rozsah
128
Rozmer
105×148 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
15%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ako povedať nie odpadu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.