Gauč alebo šťastie

Maroš Molnár, Lucia Pastierová Čarná

SVK Slovensky IKAR2020/10

Kniha: Gauč alebo šťastie - 1. vydanie - Maroš Molnár, Lucia Pastierová Čarná
Katalógové číslo: 395029 viac »
Ušetríte až 2,21 € z bežnej ceny 19,90
A navyše získate 17 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Knižný kompas - jeseň 2020 Prvá vlna

Knižný kompas - jeseň 2020 Prvá vlna

Jeseň je už v plnom prúde. Dni sú chladnejšie a sychravejšie. Príroda však hrá všetkými farbami.Rovnakú pestrosť prináša… Zistiť viac...
17,69
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Gauč alebo šťastie

Kondičného trénera Maroša Molnára pozná celé Slovensko z televíznych obrazoviek, kde v relácii Extrémne premeny pomáhal chudnúť obéznym ženám aj mužom. Teraz prichádza s motivačnou knihou Gauč alebo šťastie, aby pohodlných postavil z gaučov, kde uvelebení čakajú na zázrak, a umožnil im nájsť skutočné šťastie v zdravšom životnom štýle.

Maroš svojím nasadením, príbehom a sériou účinných cvičení inšpiruje a odovzdáva skúsenosti, nadobudnuté rokmi, ktoré strávil s profesionálnymi športovcami, ale aj trénovaním bežných klientov. V knihe sa dozviete o jeho spolupráci so slovenskými a svetovými športovými hviezdami, ale aj o detstve v Žiari nad Hronom či o krásnom vzťahu s manželkou Zuzanou.

Nájdete v nej aj viac ako stopäťdesiat cvikov, ktoré sa môžete naučiť robiť správne, tak aby vás nič nebolelo a cítili ste sa fit bez ohľadu na vek či váhu. A nechýbajú stravovacie odporúčania a tipy.

Nie každý má možnosť cvičiť s Marošom Molnárom naživo, ale vďaka tejto knihe môže mať každý jeho rady poruke a meniť sa deň čo deň. Tak čo si vyberiete - gauč alebo šťastie?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
395029
Názov
Gauč alebo šťastie
EAN/ISBN
9788055176000
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Maroš Molnár, Lucia Pastierová Čarná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/10
Rozsah
264
Rozmer
233×195×25 mm
Hmotnosť
0,88
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Dominik 5 z 5
13.11.2020 10:45:00

Publikácia Gauč alebo šťastie nie je len ďalším manuálom, ako schudnúť bez akejkoľvek námahy, a premeniť sa za niekoľko mesiacov. Prináša však návod, ako zmeniť svoj životný štýl, a hlavne svoje myslenie a prístup. Veľkú výhodu tejto publikácie vidím najmä v jej autentickosti, ktorú čitateľ môže vidieť už od prvej strany. Maroš sa mu prihovára prostredníctvom osobných príhod. Uvádza svoje začiatky so športom, neskôr aj spoluprácu s úspešnými domácimi aj zahraničnými športovcami, a takisto aj rôzne komplikácie, ktoré jeho cestu skrížili. V neposlednom rade pri tejto ceste vyzdvihuje svoju rodinu, manželku Zuzanu a deti. Rozprávanie dopĺňa autentickými fotografiami z detstva a tiež dôkazmi toho, že do športu sa môžete pustiť hocikedy. Potrebné je však „zdvihnúť sa z gauča“ a začať.