Úškľabok

Joseph Knox

SVK Slovensky Lindeni2019/03

Kniha: Úškľabok - Joseph Knox
Katalógové číslo: 355099 viac »
A navyše získate 15 vernostných bodov
Séria kníh: Detektív Aidan Waits
Detektív Aidan Waits
Titul je zaradený v tejto sérii
15,49
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Úškľabok

Po drogovom škandále a prevelení na nočnú zmenu uviazne Waits v spoločnosti otravného kolegu Suttyho a v nekonečnom kolotoči falošných poplachov a nezmyselných priestupkov. Zmieruje sa s tým, že už asi nikdy nebude riešiť žiadny veľký prípad.

Všetko sa zmení, keď v opustenom hoteli nájdu mŕtvolu muža s ústami roztiahnutými do desivého úškľabku. Tie zuby však nie sú jeho. Na prstoch nemá odtlačky, oči majú neprirodzenú farbu. A z oblečenia mu ktosi odstrihol všetky štítky...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
355099
Názov
Úškľabok
EAN/ISBN
9788056609606
Forma
Brožovaná
Autor
Joseph Knox
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/03
Rozsah
392
Rozmer
130 x 200 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kniznicaJB
28.09.2020 09:57:18

Úškľabok je zvláštna detektívka so zaujímavou mŕtvolou. Viac ma zaujala hlavná postava detektíva Aidana Waitsa. Po tom, ako mal na polícii škandál s drogami, degradovali ho robiť na nočné zmeny, kde mu velil jeho kolega. Spolu brázdia nočné ulice a snažia sa chytiť toho, čo podpaľuje kontajnery. Raz ich zavolajú k horiacemu kontajneru, kde najskôr niekto nahádzal peniaze a potom ho podpálil, potom ich poslali vyriešiť oznámenie sexuálneho obťažovania. Jeho vyšetrovanie ich dovedie do zatvoreného hotela, kde si strážnik privyrába tým, že prenajíma izby prostitútkam a ich klientom. V jednej z izieb nájde Aidan mŕtveho chlapa s úškľabkom na tvári. Má neprirodzene modré oči, nedajú sa mu zobrať odtlačky prstov, nedá sa identifikovať podľa zubov, dokonca z jeho oblečenia sú odstránené všetky štítky. V nohaviciach má však zašitý papierik s odkazom. Aidan sa zrazu vracia späť a jeho mozog začne opäť fungovať a skladať mozaiku získaných informácií do celku. Odporúčam prečítať.