3x Hercule Poirot 3

Kniha: 3x Hercule Poirot 3 - 1. vydanie - Agatha Christie
Ďalšia trojica svetoznámych detektívok Agathy Christie
Katalógové číslo: 370203 viac »
Ušetríte až 3,78 € z bežnej ceny 17,90
A navyše získate 14 vernostných bodov
Séria kníh: 3x Hercule Poirot
3x Hercule Poirot
Titul je zaradený v tejto sérii
14,12
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: 3x Hercule Poirot 3

Po dvoch úspešných výberoch prinášame všetkým milovníkom tvorby Agathy Christie ďalšiu trojicu jej svetoznámych detektívok. Tentoraz sme sa rozhodli siahnuť po románoch, ktoré tvoria pomyselné míľniky v živote postavy Hercula Poirota – najslávnejšieho literárneho detektíva na svete: jeho zrod a zánik, ako aj vrchol jeho dedukčných schopností.

V románe Vražda na zámku Styles (1920), ktorým sa to všetko začalo, rieši belgický detektív spolu so svojím dávnym priateľom kapitánom Hastingsom zamotaný prípad vraždy v malebnej dedinke Styles St. Mary a odhalenie mimoriadne rafinovaného vraha mu prinesie veľkú slávu a uznanie.

V detektívke Poirotove Vianoce (1938) sa svojrázny Belgičan predstaví vo vrcholnej forme – jeho geniálny mozog ešte nikdy nefungoval lepšie. Vidiecke sídlo Gorston Hall sa na Štedrý večer stane dejiskom brutálnej vraždy jeho bohatého majiteľa a miestna polícia sa pri vyšetrovaní spolieha na povestné malé sivé bunky Hercula Poirota.

A napokon v románe Opona: Poirotov posledný prípad (1975) nás Agatha Christie opäť zavedie do Styles Courtu, kde sa pred rokmi začala úspešná kariéra legendárneho detektíva. Poirot, sužovaný ťažkou artritídou, je na stope chladnokrvnému sériovému vrahovi, ktorý má na svedomí už päť ľudí. Ak ho chce zastaviť, musí byť pripravený obetovať vlastný život...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
370203
Názov
3x Hercule Poirot 3
EAN/ISBN
9788022021500
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Agatha Christie
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/09
Rozsah
504
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
3x Hercule Poirot 3 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.