Prerušovaný pôst

Daniel Roth

SVK Slovensky NOXI

Kniha: Prerušovaný pôst - 1. vydanie - Daniel Roth
Katalógové číslo: 353043 viac »
Ušetríte až 3,15 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,75
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Prerušovaný pôst

Krátky pôst, dlhý život. Tak jednoducho sa dá zhrnúť blahodarný vplyv, ktorý má na naše zdravie niekoľkohodinový alebo denný pôst. Pri prerušovanom pôste sa obmedzí príjem potravy na niekoľko hodín denne. Pritom nemusíte počítať kalórie, ani sa zriekať určitých jedál, a predsa schudnete. Navyše, dlhodobo si upevníte zdravie. Daniel Roth v tejto knihe podrobne opisuje, prečo je metóda prerušovaného pôstu taká efektívna. Okrem odľahčene interpretovaných poznatkov rôznych lekárskych štúdií a svojich vlastných skúseností ponúka ľahko pochopiteľný úvod do tohto výnimočného druhu stravovania a množstvo užitočných tipov, aby si každý mohol nájsť taký koncept prerušovaného pôstu, ktorý mu najviac vyhovuje – bez ohľadu na to, či pritom nejako zmení svoje stravovacie a športové návyky. V tejto knihe sa dozviete všetko, čo potrebujete vedieť o rôznych metódach prerušovaného pôstu, aby ste mohli byť dlhodobo zdraví a štíhli bez namáhavých diét.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
353043
Názov
Prerušovaný pôst
EAN/ISBN
9788081115141
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Daniel Roth
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
150
Rozmer
207×133×18 mm
Hmotnosť
0,26
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Prerušovaný pôst zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.