Zdravé raňajky - Zahryzni sa s bite me do nového dňa

Zahryzni sa do nového dňa

Barbora Drahovská, Mira Nemčeková

SVK Slovensky IKAR2016/04

Kniha: Zdravé raňajky - Zahryzni sa s bite me do nového dňa - Zahryzni sa do nového dňa - Barbora Drahovská, Mira Nemčeková
Katalógové číslo: 265969 viac »
Kolekcia titulov: Zdravá výživa pre malých aj veľkých

Zdravá výživa pre malých aj veľkých

Výrok - Sme to, čo jeme. - je všeobecne známy a pravdivý do posledného písmenka. Už Hippokrates povedal: „Nech je tvoja… Zistiť viac...
11,75

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zdravé raňajky - Zahryzni sa s bite me do nového dňa

Zahryzni sa do nového dňa

Prečo raňajky? Lebo milujeme rána. Tie chvíle, kým sa svet navôkol zobúdza a deň sa pomaly dáva do pohybu. Myslíme si, že dobré raňajky môžu prispieť ku krajším dňom – je úplne jedno, či vás čakajú náročné úlohy v práci alebo víkendové leňošenie.

V tejto knižke nájdete 60 receptov, ktoré vám dodajú energiu do nového dňa, raňajky, na ktorých prípravu potrebujete iba pár minút,ale aj voňavé lievance či ohromujúce červené palacinky, s ktorými si môžete vychutnať dlhé víkendové rána. Nechýbajú ani raňajkové smoothies a farebné limonády. Nostalgickým raňajkám, ktoré nás vracajú do čias detstva, sme vdýchli nového ducha. Naše „vajíčkové“ chlebíky si pokojne môžu dopriať aj vegáni. 

Knižka, ktorú práve držíte v rukách, vás naučí aj pripraviť si domáce rastlinné mlieka či vypestovať vlastné klíčky. Dozviete sa zaujímavé veci o múkach, orechoch, vajíčkach i alternatívnych sladidlách.

Ak by ste nás chceli spoznať bližšie, nájdete nás na našom vegetariánskom blogu biteme.sk alebo si nás môžete naladiť na vlnách rádia_FM, kde vysielame pravidelnú rubriku Bez mäsa_FM. Pri listovaní teda nie náhodou natrafíte aj na rozhovory s našimi kolegami z rádia.

Zahryznite sa s bite me do nového dňa a doprajte si zdravé raňajky, desiate a možno aj olovranty. Barbora & Mimi

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
265969
Názov
Zdravé raňajky - Zahryzni sa s bite me do nového d
Podnázov
Zahryzni sa do nového dňa
EAN/ISBN
9788055147413
Forma
Brožovaná
Autor
Barbora Drahovská, Mira Nemčeková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/04
Rozsah
228
Rozmer
170×240
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Neliss
07.05.2016 17:42:15

V Zdravých raňajkách nám autorky predstavujú 60 rôznych receptov. Mysleli naozaj na všetko - ponúkajú sladké i slané, jednoduché i zložitejšie alternatívy, venujú sa jedlám vhodným na cesty, smoothies & limonádam... Nechýbajú "nostalgické" raňajky či raňajky vhodné na spamätanie sa "po opici". Všetky recepty sú doplnené lákavými fotografiami. Najväčšie plus však vidím v tom, že autorky pracujú so surovinami, ktoré dokážete na Slovensku bez problémov zohnať. Okrem receptov si v knihe môžete prečítať stručné a zrozumiteľné informácie o alternatívnych sladidlách, druhoch múky, vajíčkach či o tom, ako si vypestovať vlastné klíčky. Ako príjemný bonus z textu doslova sála nadšenie a dobrá nálada autoriek a knižka je navyše veľmi pekne graficky spracovaná. Osobne na mňa urobila veľmi dobrý dojem a myslím si, že má čo ponúknuť. Už sa teším ako niektoré recepty vyskúšam. :)