Posledný policajt

Kniha: Posledný policajt - Ben H. Winters
Katalógové číslo: 242131 viac »
Akcia: Ani euro
Ani euro
Zľava! Akcia!
Séria kníh: Posledný policajt
Posledný policajt
Titul je zaradený v tejto sérii
Kolekcia titulov: PREKVAPČO

PREKVAPČO

Špeciálna akcia s názvom PR€KVAPČO vás príjemne prekvapí širokou ponukou kvalitných titulov vo veľmi priaznivých cenách. Zistiť viac...
1,00

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Posledný policajt

Aký zmysel má vyšetrovanie vraždy na pokraji apokalypsy? Mladý detektív Hank Palace si kladie túto otázku odvtedy, čo astronómovia spozorovali asteroid 2011GV1. Ľuďom nezostala nijaká šanca, nijaká nádej. Len šesť krátkych mesiacov ostáva do jeho zrážky so Zemou. Ekonomika USA sa rúca, úroda hnije na poliach. Kostoly či synagógy sú plné, ale rovnako aj bary a na uliciach napriek novým krízovým zákonom vládne chaos.

Ľudia na celom svete odchádzajú z práce, nie však Hank Palace, neskúsený, ale poctivý detektív v mestečku Concord v New Hampshire. Vyšetruje smrť obesením v meste, ktoré každý týždeň zažíva najmenej desiatku samovrážd, no táto sa mu zdá podozrivá. Palace je vlastne jediný policajt, ktorému záleží na odhalení vraha.

Román Posledný policajt, prvá časť trilógie, ponúka záhadu odohrávajúcu sa na pokraji celosvetovej apokalypsy. Keďže Palaceovo vyšetrovanie prebieha v tieni asteroidu 2011GV1, otázka kto to urobil napokon nie je tá najťažšia. Na akých základoch stojí naša civilizácia? Akú hodnotu má ľudský život? Čo by ktokoľvek z nás urobil, keby naše dni boli spočítané?

Z anglického originálu The Last Policeman (Quirk Books, Philadelphia 2012) preložila Jana Seichertová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
242131
Názov
Posledný policajt
EAN/ISBN
9788055144252
Forma
Viazaná
Autor
Ben H. Winters
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/01
Rozsah
320
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Dominik 4 z 5
31.01.2016 19:10:19

Čítanie Posledného policajta ma naozaj bavilo a páčilo sa mi, že autor čitateľa nezaťažoval zbytočnými opismi a príbeh odbremenil od hluchých miest. Na druhej strane ale musím povedať, že sa román dlhšie rozbiehal a spočiatku som sa obával, čo sa z príbehu vykľuje. Pozitívom bola jeho nepredvídateľnosť, vďaka ktorej som až do samého konca netušil, ako autor knihu ukončí. Potešilo ma viacero dejových línií, ktoré neboli ťažké na pochopenie. Aj napriek náročnej téme ju autor podal "láskavo" a aj z tohto dôvodu môže kniha sadnúť širokej škále čitateľov.