Písečný muž

Sandmannen

Lars Kepler

CZE Česky HOST2013/10

Kniha: Písečný muž - Sandmannen - Lars Kepler
Katalógové číslo: 197643 viac »
Ušetríte až 4,92 € z bežnej ceny 19,20
A navyše získate 14 vernostných bodov
14,28
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Písečný muž

Sandmannen

Jedné chladné zimní noci se ve Stockholmu objeví mladý muž, jenž kráčí podél železničního mostu. Je silně podchlazený a má těžký zápal plic. Kromě toho v nemocnici vyjde najevo jeden šokující fakt: podle úmrtního listu má být tenhle člověk už sedm let mrtvý. Zabil ho sériový vrah Jurek Walter, jehož poté, co ho Joona Linna zatkl, soud poslal na léčení na psychiatrii v naprosté izolaci. Ale kde ten člověk celé ty roky byl?

Starý případ se znovu otevře. Zdá se, že někdo se snaží dostat pod kůži sériového vraha. Je třeba jednat rychle, protože čas běží. Lars Kepler svým čtvrtým románem překonává veškerá očekávání.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
197643
Názov
Písečný muž
Podnázov
Sandmannen
EAN/ISBN
9788072948550
Forma
Tvrdá, s vrchným obalom, matná
Autor
Lars Kepler
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/10
Rozsah
520
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Marek 4 z 5
23.07.2014 19:12:10

Knihu som si kúpil napriek vydaniu v českom jazyku. Príbeh sa rozbehne hneď a svižne. Ste vtiahnutý do severskej zimy. Kde bol ten neznámy človek sedem rokov, kde sa nachádzal. Všetci ho pochovali a oplakali, ale on sa objaví. Autori podsúvajú čitateľovi nepreberné množstvo otázok, pričom po desiatkach stranách vám ukážu čo je napätie. V postave Jureka Waltera neuvidíte druhého Hanibala Lectera, ale skôr pána Kuklinského od Philipa Carla, ale skôr Mr.Brooksa (Kevina Costnera) a kombinácie pána Kampuscha z Rakúska. Drsná severská kriminálka opäť nesklamala. Dej je prešpikovaný zvratmi a napätím, ale ku koncu mi chýbala nie čerešnička na torte, ale čerešnička zo stopkou. Viem si predstaviť zopár odpovedí na nezodpovedané otázky z knihy. Napriek tomu je to dobrý thriller a odporúčam ho každému.