(Ne)schopná matka Jak po porodu nezešílet a dostat se opět do formy

Kniha: (Ne)schopná matka Jak po porodu nezešílet a dostat se opět do formy - Kate Cooková, Lucy Wyndham Readová
Katalógové číslo: 87248 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: (Ne)schopná matka Jak po porodu nezešílet a dostat se opět do formy

Užívejte si mateřství Porod. Den, kdy vás všichni zahrnuli pozorností, ale co vám pak zbyde? Malý bezbranný uzlíček bez přiloženého návodu k obsluze a taková únava, že vás vůbec nenapadne hledat vhodné oblečení, o ladících ponožkách ani nemluvě. Namísto toho vycházíte z domu v šedých teplácích jako pro slona a jen tak do éteru pronesete: „Jsem fakt úplně hotová.“ Tehdy je načase začít uvažovat o tom, jak získat zpět pěknou postavu, ale také myšlení, zdravý rozum a své staré (nové) já. Příprava Správné stravovací návyky a pár nenáročných cviků pro začátek. Nepodlehněte pokušení začít příliš brzy. Než se pustíte do tisícovky kliků, ověřte si, zda netrpíte rozestupem břišních svalů. Výživa Když se budete snažit změnit všechno najednou, vydržíte týden, ale pak si řeknete „Kašlu na to!“ a všechny staré zlozvyky se vrátí. Naučíte se, jak vhodně přizpůsobit to, co máte ráda, a být při přípravě zdravé stravy flexibilní. O cvičení a jak to všechno skloubit Rozpis prvního měsíce týden po týdnu názorně ukazuje, jak spojit všechny nově nabyté znalosti o stravování, cvičení, denním rozvrhu – a znovu si začít vážit sebe sama.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
87248
Názov
(Ne)schopná matka Jak po porodu nezešílet a dostat
EAN/ISBN
9788024913629
Forma
Neviazaná, bez prebalu, matná
Autor
Kate Cooková, Lucy Wyndham Readová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/07
Rozsah
256
Rozmer
162×225×17
Hmotnosť
0,53
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
(Ne)schopná matka Jak po porodu nezešílet a dostat se opět do formy zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.