Schudnite odkyslením - Zázračné pH

Kniha: Schudnite odkyslením - Zázračné pH - Michael J. Young, Robert O. Young, Shelley Redfordová Youngová
Katalógové číslo: 85996 viac »
9,14

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Schudnite odkyslením - Zázračné pH

Uveďte do pohybu svoje pH!Vyvážená látková premena – cesta k ideálnej hmotnosti! Uznávaný americký mikrobiológ a nutricionista, doktor Robert Young prichádza aj s manželkou a šéfkuchárkou Shelley s radikálnym tvrdením, že schudnutie nesúvisí so sacharidmi či kalóriami. Problém s hmotnosťou pominie, až keď začneme riešiť jeho podstatu – kyseliny. Telo totiž zadržiava tuk ako ochranu pred nadbytkom kyselín z bežnej stravy. Stručne povedané, netrpíme nadváhou, ale prekyslením. Keby tuk nechránil naše bunky, tkanivá a orgány pred kyselinami, zomreli by sme. Tuku by sme teda mali byť vďační! Jednoduchý program v knihe pozostáva zo siedmich krokov k ideálnej hmotnosti. Dozviete sa aj to, že: • ideálnu hmotnosť dosiahneme konzumovaním množstva zdravých tukov a zelenej zeleniny. Rozpustí sa všetok tuk zadržiavajúci kyseliny a telo ho už viac nebude potrebovať. • aj dostatočné hydratovanie tela vhodnou vodou robí pri chudnutí doslova zázraky • schudnúť možno len správnym cvičením • ktoré potraviny zvyšujú zásaditosť organizmu a ktoré ho prekysľujú • analýza krvi na mikroskopickej úrovni prezradí veľa o zdravotnom stave Celou knihou sa ako niť tiahnu svedectvá mužov i žien, ktorí nielenže schudli pomocou životného programu v štýle zázračného pH, ale po dosiahnutí ideálnej hmotnosti u nich došlo k poklesu krvného tlaku, hladiny cholesterolu a cukru v krvi, dokonca aj k zvratu v priebehu dlhodobých ochorení. Súčasťou knihy sú dramatické fotografie „predtým a potom“. Nechýba množstvo tvorivých a chutných receptov na prípravu zdravých, zásaditých jedál – od predjedál a polievok cez hlavné jedlá až po dezerty.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
85996
Názov
Schudnite odkyslením - Zázračné pH
EAN/ISBN
9788081110108
Autor
Michael J. Young, Robert O. Young, Shelley Redfordová Youngová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2009
Rozsah
310
Rozmer
130×210×30
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Schudnite odkyslením - Zázračné pH zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.