Označená

Škola noci 1

P. C. Castová Kristin Castová

SVK Slovensky IKAR2010/01

Kniha: Označená - Škola noci 1 - P. C. Castová, Kristin Castová
Katalógové číslo: 85773 viac »
Séria kníh: Škola noci
Škola noci
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Označená

Škola noci 1

Predstavte si školu, v ktorej sa vyučovanie začína o ôsmej večer a končí o tretej ráno. Nazýva sa Škola noci a nachádza sa vo svete, kde sa v dôsledku zmien v DNA niektorí tínedžeri menia na upírov. Čas, kým sa táto superzmena zavŕši, musia stráviť v Škole noci, inak zomrú. No ani to im nezaručí, že ich organizmus superzmenu zvládne. Šestnásťročná Zoey prichádza do internátnej školy v americkej Tulse. Dúfa, že si tu po hádkach s rodičmi a rozchode s priateľom nájde svoje miesto. Hoci v Škole noci natrafí na skvelých priateľov, predsa len nezapadne. Nie je totiž obyčajné upírske mláďa. Bohyňa noci Nyx ju obdarila zvláštnymi schopnosťami, ktoré jej dávajú moc, no i zodpovednosť. Ako každá tínedžerka rieši problémy s chlapcami, navyše však musí obhájiť svoje zásady a miesto zoči-voči nepriateľsky naladenej elitnej skupine študentov. Označená je prvá časť napínavej série Škola noci, v ktorej sa napĺňajú slová bohyne Nyx: „Tma sa nerovná vždy zlu, tak ako svetlo neprináša vždy len dobro.“

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
85773
Názov
Označená
Podnázov
Škola noci 1
EAN/ISBN
9788055121024
Forma
Tvrdá väzba s prebalom
Autor
P. C. Castová, Kristin Castová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/01
Rozsah
264
Rozmer
130×210×30
Hmotnosť
0,30
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.7 z 5.0
5
150.0%
(2)
4
300.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Monika 5 z 5
31.01.2013 23:03:22

úžasná kniha :) Hltala som stranu po strane, obzvlášť posledná časť knihy bola priam neuveriteľná. Naozaj, fakt nádherná kniha :) Teším sa na ďalšie :P


Vladimíra
22.02.2013 12:12:11

Zatiaľ čítam len prvú časť, ale akosi jej neviem prísť na kĺb. :/ Určite sa to zmení keď sa dostanem do deja. Kniha má veľmi pekný štýl písania. Je aj taká priamočiara. Autorky idú priamo na vec a nič neskrývajú. Teším sa na to ako to so Zoey dopadne.


Evelin 5 z 5
07.03.2013 13:54:36

Veľmi ostro kritizovaná a nekonečná séria. Mne sa však kniha veľmi páčila. Nápad školy pre upírov je skvele spracovaný a hierarchia a pravidlá tohto upírieho sveta majú svoje čaro. Hl. hrdinka má guráž a bola mi sympatická. Čítanie som si užila a knihu veľmi rýchlo zhltla. Ak vás totiž zaujme nápad a spracovanie, kniha sa číta sama od seba. K 2. časti som sa ešte nedostala, ale ak sa autorky znova tak dobre vyhrajú s postavami a zápletkou, mám sa na čo tešiť. Jediným problémom je dĺžka celej série. Niekomu však takéto telenovely nevadia a ak autorky budú pokračovať v tomto duchu, príbeh bude znova zaujímavý, plný strachu a napätie ako to bolo aj v tomto 1. dieli.


Casion 4 z 5
12.04.2013 17:07:35

Táto prvá časť série Škola noci sa mi páči, nápad je to pomerne originálny. Bohyňa Nyx, zvláštne schopnosti, upíri, to všetko je veľmi dobre opísané a samozrejme aj postavy stoja za to. Zoey, hlavná postava, sa mi páči, jej charakter i celkový opis. Autorky knihu napísali tak, že sa zbytočne nezdržiavajú priveľmi dlhými opismi a všetko je pomerne rýchle.


Monika
28.08.2013 10:32:11

O tejto sérii som taktiež veľa počula. Najmä samé chvály. Keďže som nevedela, či mám risknúť a kúpiť si ju, najprv som si ju požičala od kamarátky. Okamžite ma zaujala obálka. Prenádherná, zaujímavá a v celku zložitá. Myslím, že u čitateľa robí veľa aj obálka a aj obálka robí svoje dojmy. Na mňa urobila veľký :) Keď som knihu začala čítať, chvíľu som nechápala, čo všetko znamená, avšak po pár stranách ma to úplne vtiahlo. Myslím, že nápad je fakt originálny. A taktiež sa mi páči štýl písania. To ako Zoey umierala, bolo to tak pútavo písané a tak zaujímavo. To fakt obdivujem. Táto kniha ma nesmierne zaujala. Páči sa mi to, že Zoey je výnimočná, je obdarovaná nesmiernym darom. Páčia sa mi jej priatelia a celkovo sa mi páči všetko, čo sa v tej knihe odohráva. Táto séria je skvelá. Jedine čo mi vadí je dĺžka série. Zatiaľ vyšlo 10 kníh a ževraj ich má byť až 12, podľa mňa mi to príde až moc. Skrátka 12 kníh. Už som pri 8 knihe a všetko sa tam začína opakovať, už sú tam len omáčky a všetko sa rozšíruje. Každý problém sa rozšíruje. To tiež nieje moc dobré. Táto séria je skvelá, ale len do 6-7 knihy. Potom to už začína byť nudné a celkovo sa tam stále len robia nejaké problémy. Avšak, jednotku si určite prečítajte, pretože je úžasná :)