Trón zo skla

Trón zo skla 1: Srdce z ľadu. Vôľa z ocele. Jej meno je Celaena Sardothien

Sarah J. Maas

SVK Slovensky SLOVART2015/09

Kniha: Trón zo skla - Trón zo skla 1: Srdce z ľadu. Vôľa z ocele. Jej meno je Celaena Sardothien - Sarah J. Maas
Katalógové číslo: 245508 viac »
Ušetríte až 3,16 € z bežnej ceny 14,95
A navyše získate 11 vernostných bodov
Séria kníh: Trón zo skla
Trón zo skla
Titul je zaradený v tejto sérii
11,79
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Trón zo skla

Trón zo skla 1: Srdce z ľadu. Vôľa z ocele. Jej meno je Celaena Sardothien

Najočakávanejšia epická fantasy sága roka!

V krajine bez akejkoľvek mágie, kde vládne krutý kráľ, je na kráľovský dvor povolaná najnebezpečnejšia nájomná vrahyňa. Prichádza, aby získala späť svoju slobodu, nie aby zabila kráľa. Ak v turnaji porazí dvadsaťtri nájomných vrahov, zlodejov a žoldnierov, prepustia ju z väzenia a po štvorročnej službe ako kráľova šampiónka získa späť svoju slobodu.

Jej meno je Celaena Sardothien. Korunný princ si Celaenu na túto úlohu najal a je jej jediným spojencom. Kapitán kráľovskej gardy je zas jej pravým ochrancom. V komnatách a chodbách Zámku zo skla sa však schováva niečo oveľa nebezpečnejšie... A keď začne Celaeniných protivníkov niekto po jednom likvidovať, jej zápas o slobodu sa mení na boj o holé prežitie. Tajomný nepriateľ sa totiž neuspokojí, kým nebude ležať celý svet v troskách.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
245508
Názov
Trón zo skla
Podnázov
Trón zo skla 1: Srdce z ľadu. Vôľa z ocele. Jej me
EAN/ISBN
9788055612959
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Sarah J. Maas
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/09
Rozsah
400
Rozmer
130×210 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(4)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Viki
31.08.2015 13:20:46

6 hviezdičiek pre túto sériu. Nemôžem? Čo už. Maas ale má talent a napriek pomalému rozbehu akým je prvý diel patrí táto séria k vrcholu ľadovca fantasy a má všetky správne príznaky bestselleru. Hrdinku si zamilujete, nielen pre jej nezlomnosť ale aj ľudskosť. Svet v tejto knihe je však krutý čo dodáva nutnú realistickosť a drsnosť akú tento žáner vyžaduje. A je pekelne zaujímavý, každý nový diel je úplne nový level. A osobne už netrpezlivo čakám na takmer publikovanú Queen of Shadows (4. diel). Odporúčam!!


Targaryen
01.09.2015 01:34:09

Predvčerom som objednala! Neskutočne sa nato teším už aby to bolo ! ^^


nicoll_a 4 z 5
14.09.2015 22:19:49

Na Trón zo skla som sa strašne tešila, už som ho síce predtým čítala, ale už to bol nejaký piatok a nepamätala som si ho veľmi podrobne. Samozrejme úžasne vymyslený svet zostal a Celaena je podľa mňa jedna z najlepších badass hrdiniek posledných rokov. Hoci pri tomto druhom readingu mi prišla mierne detinská v niektorých situáciách, na druhej strane má iba 18 a istá dávka detinskosti a arogancie (pri jej povesti :D) k jej postave asi patrí a tiež je to jednej z jej mnohých šarmov. Z hlavných mužských postáv je tu ešte princ Dorian, ktorý priznávam, že mi kapánek liezol na nervy, a Chaol, ktorého charakter úplne žeriem :D Osobne mi príde, že táto prvá kniha je iba taký úvodík k celej série, keďže sa tam toho až tak veľa nedialo a išlo skôr o poznávanie postáv a zasadenie deja. Takže za mňa 4 hviezdičky, pretože tú jednu si nechávam na ostatné časti. Ale samozrejme všetkým vrelo odporúčam kvôli výborne vymyslenému svetu a perfektným postávam :)


Ivet 4 z 5
15.12.2015 12:28:00

Plne súhlasím s predchádzajúcim hodnotením nicoll_a :) Hoci podľa obalu knižky má príbeh obsahovať viac vražedných súbojov, podľa mňa tam bolo aj celkom dosť romantiky ;). Ako napísala už spomínaná nicoll_a, pokladám príbeh za úvodník pre ďalšie časti. Nie však obyčajný úvodník, ale taký, ktorý vás úplne dokonale vtiahne do deja. Cítila som tú atmosféru Adarlanu a triasla sa nedočkavosťou pri otočení každej stránky. Je to zaujímavý príbeh a teším sa na pokračovanie. PS: tiež ma viac baví Chaol ako Dorian ;)


Showan 4 z 5
08.08.2016 21:19:15

Skvelá kniha. Nie síce najlepšia akú som čítala, ale do prvej desiatky by som ju určite zaradila. Nesúhlasím až tak s príspevkom nižšie, trochu romantiky tam bolo, ale až tak veľmi jej tam nebolo, pokiaľ sa vám toto bude zdať moc počkajte si na druhú knihu. Ale súhlasím, že to je len úvodný diel, také zoznamovanie. Ale skvelý. Dúfam, že sa to v ďalších častiach nepokazí a bude to ešte lepšie.


Zita 4 z 5
04.10.2017 17:45:59

Vychvalovaná séria a myslím že právom. Zatial som čítala iba tento prvý diel takže neviem či bude kvalita stúpať, ale na prvý diel celkom slušné. Postavy sú zaujímavé a som zvedavá či a ako sa ich charakter bude vyvíjať.