Moja studená vojna

René Benda

SVK Slovensky MOTÝĽ2010

Kniha: Moja studená vojna - René Benda
Katalógové číslo: 84139 viac »
7,72

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Moja studená vojna

Dramatický príbeh chlapca, ktorý všetko opustil, a dojímavý príbeh muža, ktorý našiel nový život. Československo, rok 1988. Na jednej strane obmedzenosť, útlak, zložitá doba, ale aj veľká láska. Nadruhej veľké neznámo, neistota, samota, ale aj vytúžená sloboda. Ako sa rozhodne Tomáš, mladý človek, ktorý má všetko ešte len pred sebou? USA, o 13 rokov neskôr. Fascinujúce mesto a úžasný život v "najlepšej" krajine na svete. Na druhej strane udalosti, ktoré všetko narušia. Ako sa rozhodne Sam, 30-ročný Newyorčan, manžel a otec, ktorý môže všetko stratiť behom jediného dňa? A majú títo dvaja niečo spoločné? Napätie, slzy, strach, boj o život, adrenalín, sklamania, smútok, ale i odvaha, nezlomnosť, priateľstvo, láska aj erotika - všetko, čo patrí k životu, nájdete aj v neobyčajnom, čiastočne autobiografickom románe "Moja studená vojna". Strhujúci príbeh človeka, ktorý prežil to, o čom iní len počúvajú, či čítajú, je plný skutočných emócií, ktoré vás vtiahnu, a neuveriteľných zážitkov.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
84139
Názov
Moja studená vojna
EAN/ISBN
9788089199976
Autor
René Benda
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010
Rozsah
480
Rozmer
135×205×0
Hmotnosť
0,55
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

34474 5 z 5
16.01.2014 14:16:01

v prvom rade chválim literamu za super rýchlosť s akou mi vždy knihy doručia aj poštového kuriéra, ktorý je trpezlivý a vždy ma čaká pred vchodom :) a teraz ku knihe.... VRELO ODPORUCAM každému jednému, či mužom, či ženám, adolescentom, všetkým s nostalgickými spomienkami na toten režim, tým ktorí v nom žili a prišli o priateľov, rodinu na dlhé dlhé roky.... mladým ludom, ktorým tá doba veľa nehovorí... určite budú šťastní, že žijú v dnešnom svete... od prvých riadkov ma vtiahla do deja, spolu s hlavnými hrdinami som bola opať v rokoch pred nežnou revolúciou ... zhltla som ju za jeden den.... toto je jedna z najlepšie napísaných kníh, ktoré som čítala od slovenského autora... je tam láska, napatie, strach z režimu, z nového sveta, z nového života... dakujem za ľahké opísanie a vysvetlenie, či pointu toho čo sa vtedy dialo, myslím, že to je fajn pre mladé generácie.... niekde som čítala že kniha obsahuje vela vulgarizmov... vôbec mi nevadili, bez nich by to nemalo tú správnu šťavu :) SEŠ - zahraničný obchod, prvomájové sprievody, na čakanie v rade na banány, prášky na pranie, poháre na zaváranie, spomenula som si na tie prázdne regály v obchodoch, filmy v kinách.... Naozaj som sa musela nahlas smiať - bolo to naozaj tak. Vtipné a výstižné..... v noci som nemohla zaspať... ako to dopadne????čo bude s Tomášom, Lindou, rodičmi???? určite prečítať, nebudete lutovať..... dakujem :)