Najkrajšie mestá

Kniha: Najkrajšie mestá - Daniel Kollár, Viera Dvořáková
Katalógové číslo: 61669 viac »
Ušetríte až 1,81 € z bežnej ceny 9,95
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,14
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Najkrajšie mestá

Výber titulu Najkrajšie mestá nie je náhodný, pretože Slovensko je krajinou nádherných miest. Bohatá história slovenských miest zanechala nádherné stopy na ich vzhľade a architektúre. Viaceré z nich sú mestskými pamiatkovými rezerváciami a predstavujú jednu z najvýznamnejších súčastí slovenského kultúrneho dedičstva. Urbanistické riešenie a zakomponovanie do prírodného prostredia vytvára z mnohých miest dokonalé obrazy. Aj časopis Krásy Slovenska sa od začiatku svojej existencie v roku 1921 systematicky venuje opisu, charakteristike ako aj predstaveniu slovenských miest a z tohto dôvodu sme sa podujali spracovať všetky mestské pamiatkové rezervácie. Publikácia sa snaží byť tak trochu turistickým sprievodcom po najkrajších slovenských mestách a jej cieľom je poskytnúť čitateľovi komplexnú predstavu o meste ešte skôr ako ho navštívi. Každé predstavenie mesta začína opisom jeho histórie a pokračuje prechádzkou po jeho najzaujímavejších miestach. Texty o mestách sú popretkávané rôznymi zaujímavosťami, ktoré sa viažu k mestu, jeho obyvateľom a historickým udalostiam. Nechýbajú staré pohľadnice, plániky, mapky a samozrejme súčasné fotografie
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
61669
Názov
Najkrajšie mestá
EAN/ISBN
9788089226269
Autor
Daniel Kollár, Viera Dvořáková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007/12
Edícia
Kultúrne Krásy Slovenska
Rozsah
128
Rozmer
160×238×17
Hmotnosť
0,46
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
18%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Najkrajšie mestá zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.