Drevené kostoly

Miloš Dudáš

SVK Slovensky DAJAMA2007

Kniha: Drevené kostoly - Miloš Dudáš
Katalógové číslo: 57995 viac »
8,84

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Drevené kostoly

Drevené kostoly patria do pokladnice kultúrneho dedičstva na Slovensku. Tieto pozoruhodné architektúry predstavujú dnes už len zvyšok ani nie 50 stavieb, z pôvodne jestvujúceho množstva približne 300 objektov. Všetky drevené kostoly sú dnes stále charakteristické svojou krehkou krásou a citlivým zasadením do prírodnej krajiny. Nostalgickým obrazom a nevšedným pripomenutím ľudových tradícií, ako aj technicko-umeleckým stvárnením a spoločenským významom patria medzi najcennejšie kultúrne pamiatky Slovenska a zároveň sa zaraďujú k tomu najkvalitnejšiemu, čo sa z drevenej sakrálnej architektúry v západných Karpatoch zachovalo napriek masívnemu zániku od 19. storočia. Najmä v súčasnosti vo vzťahu s budúcim zápisom do Zoznamu svetového kultúrneho a prírodného dedičstva UNESCO sa sústreďuje na drevené kostolíky veľká pozornosť. Veríme, že publikácia takisto prispeje k ich lepšej propagácii a nájde si svojich čitateľov nielen medzi domácimi, ale aj zahraničnými návštevníkmi.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
57995
Názov
Drevené kostoly
EAN/ISBN
9788089226146
Autor
Miloš Dudáš
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007
Edícia
Kultúrne Krásy Slovenska
Rozsah
128
Rozmer
160×230×15
Hmotnosť
0,38
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Drevené kostoly zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.