Všetko alebo nič

Drzo a bez servítky o vzťahoch, ktoré nám valcujú zmysly

Evita Urbaníková

SVK Slovensky Evitapress2007/05

Kniha: Všetko alebo nič - Drzo a bez servítky o vzťahoch, ktoré nám valcujú zmysly - Evita Urbaníková
Katalógové číslo: 57063 viac »
Séria kníh: Všetko alebo nič
Všetko alebo nič
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Všetko alebo nič

Drzo a bez servítky o vzťahoch, ktoré nám valcujú zmysly

Otvorený príbeh lásky 21. storočia z pera známej moderátorky a novinárky. Drzo a bez servítky o vzťahoch, ktoré nám valcujú zmysly.Kniha je plná lásky, sexu, humoru a rieši aj bežné problémy vo vzťahoch.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
57063
Názov
Všetko alebo nič
Podnázov
Drzo a bez servítky o vzťahoch, ktoré nám valcujú
EAN/ISBN
9788096968404
Forma
Paperback
Autor
Evita Urbaníková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007/05
Edícia
Evitovky
Rozsah
254
Rozmer
105×170×25
Hmotnosť
0,18
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(2)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

lucinab
16.04.2012 14:51:06

rada čítam knihy od Evity a táto patrí medzi najlepšie aj s pokračovaniami..


Rybka 5 z 5
29.07.2013 15:42:27

Evitina prvotina mala šťavu, vtipný štýl písania, jasné charaktery postáv a zaujímavé odvíjanie deja, po prečítaní som bola zvedavá, ako kniha pokračuje, preto odporúčam aj pokračovanie príbehu :)


Marcela
31.08.2013 09:02:58

Zbožňujem túto knihu! Pre ženy, ktoré muž sklamal, ublížil a odišiel, je táto kniha liekom.


jarka.f 5 z 5
02.01.2014 23:43:03

Prvý Román známej moderátorky glosátorky no najme spisovateľky Evy Urbaníkovej Evita Urbaníková napísala niečo čo v roku 2007 sa len tak nevidelo. Roman o vzťahoch bez prikrášľovania. Ňecítiť v ňom romantické klišé čo ponúkajú americké paperbacky. Vťahy až za hrob. Plochých hrdinov bez chýb, či vyslovených záporákov. Postavy v knihe môžu žiť kdekoľvek na Slovenku. Román napriek tomu pripomína seriál Sex v meste. Len priemietnuté na slovenský spôsob. Nemyslím to ako zápornú kritiku. V seriáli ženy hľadajú toho pravého s kým by chceli prežiť celý život. Rozumieť si po všetkých stánkach citových aj sexuálnych. Niekoho s kým chcú vychovať deti a zostarnúť.V románe hľadajú šťastie dve najlepšie priateľky. Chcú si užiť a zároveň hľadajú lásku čo ich celkom naplní. Linda vlastní antikvariát. Miluje knihy. V svojej práci sa našla. Je rozhľadená inteligentná a osamelá. V tých časoch nebol internet ešte rozšírený ale ona ho v svojom obchode mala zapojený. Klišé so zoznámením a chatatovaním cez pokec. Napriek gýčovému zoznámeniu cez net sa Linda pomerne rýchlo namotá. Láska a zamilovanosť nemajú logiku. A niekedy som fakt Lindu nechápala. Komplikovala si život.. Dve najlepšie priateľky čo si rozumejú aj bez slov. Láska zvalcovala aj Vandu. Tiež vo vzťahu trpela napriek tomu nedokázala od milenca odísť. Zamilovanosť je sviňa. Jakuba by som na jej mieste poslala do čerta. Musím napísať niečo aj o kvalite spracovania knihy. Kto knihu spracoval nedbal na právne rozdelenie slova na konci riadku. Kniha sa mi páčila bola svieža Nemoralizovala. Neveru neodcudzovala napísala všetko na plné ústa.