Priateľky a neznáme

J. Courtney Sullivan

SVK Slovensky Inaque.sk2023/09

Kniha: Priateľky a neznáme - J. Courtney Sullivan
Katalógové číslo: 479022 viac »
Ušetríte až 5,62 € z bežnej ceny 27,99
A navyše získate 22 vernostných bodov
22,37
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Priateľky a neznáme

Priateľky a neznáme je román o komplikovanom priateľstve dvoch žien, ktoré sa nachádzajú v dvoch veľmi odlišných životných etapách.

Elisabeth, úspešná spisovateľka a čerstvá matka, sa po takmer dvadsiatich rokoch strávených v New Yorku snaží prispôsobiť životu v malom meste. Celý deň je sama v dome s malým synom (a väčšinu nocí s ním nespí) a cíti sa nesvoja. Zanedbáva svoju prácu, nekonečné hodiny trávi na facebookovej skupine Brooklynských mamičiek a na instagramovom profile svojej sestry influencerky. Vymieňa si textové správy s najlepšou kamarátkou, s ktorou sa už nestretáva.

Do hry vstupuje Sam, študentka posledného ročníka miestnej univerzity, ktorú si Elisabeth najme na opatrovanie. Sam sa ťažko rozhoduje medzi cestou, ktorú si vždy plánovala, a milostným vzplanutím, ktoré ohrozuje jej ambície. Trápia ju dlhy zo študentských pôžičiek a to, čo ju čaká v budúcnosti. V krátkom čase sa zblížia. Keď však Sam nájde nepravdepodobnú spriaznenú dušu v Elisabethinom svokrovi, skutočné rozdiely medzi životmi žien sa kruto odhalia a zrada má ničivé následky.

Majstrovské skúmanie materstva, dynamiky moci a privilégií v mnohých podobách, román Priateľky a neznáme odhaľuje, ako môže jediný rok zmeniť beh života.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
479022
Názov
Priateľky a neznáme
EAN/ISBN
9788082072351
Forma
Pevná
Autor
J. Courtney Sullivan
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/09
Rozsah
448
Rozmer
135×207
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Priateľky a neznáme zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.