Zachráňme našu planétu!

Frank Schätzing

SVK Slovensky IKAR2022/04

Kniha: Zachráňme našu planétu! - 1. vydanie - Frank Schätzing
Oslava odvahy a optimizmu
Katalógové číslo: 430113 viac »
Ušetríte až 3,36 € z bežnej ceny 15,90
A navyše získate 12 vernostných bodov
12,54
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Zachráňme našu planétu!

Žijeme v trileri. Ešte nikdy sme neboli vystavení toľkým potenciálnym rizikám ako dnes. Počas pandémie sme uprednostnili inú tému, no zmena klímy pre nás stále ostáva najväčšou hrozbou a nemožno ju zľahčovať. Je najvyšší čas, aby sme sa vrátili k tomu, čo je naozaj dôležité.

Frank Schätzing prichádza s fundovanými vedeckými poznatkami o klíme a následkoch jej zmeny, pútavo, duchaplne a vtipne načrtáva rôzne scenáre našej budúcnosti. Nedíva sa na svet cez ružové okuliare ani zbytočne nestraší, iba vyvodzuje presné, no kruto pravdivé závery. Predstavuje nám plejádu protagonistov klimatickej krízy – od politikov, podnikateľov, cez ekonómov, aktivistov až po jej popieračov a zástancov konšpiračných teórií. Zároveň ponúka vizionársky pohľad na riešenia, ktoré sa zatiaľ zdajú vzdialené, no nie sú nerealistické.

Kniha Zachráňme našu planétu! je oslavou odvahy a optimizmu. Ak človek chce, zvládne každý problém. Vedecké poznatky nám nechýbajú a záleží len na nás, či nájdeme pevnú vôľu, pozitívne, tvorivé myslenie, lásku k planéte a štipku osobnej odvahy. Všetko, čo musí obsahovať každý dobrý triler.

Z nemeckého originálu Wass, wenn wir einfach die Welt retten? (Kiepenheuer & Witsch, Deutchland 2021) preložila Zuzana Guldanová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
430113
Názov
Zachráňme našu planétu!
EAN/ISBN
9788055182476
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Frank Schätzing
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/04
Rozsah
320
Rozmer
200×125×29 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zachráňme našu planétu! zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.