Backstage Talks 5

kolektív autorov

SVK Slovensky SLOVART2021

Kniha: Backstage Talks 5 - kolektív autorov
Katalógové číslo: 407672 viac »
Ušetríte až 3,26 € z bežnej ceny 18,00
A navyše získate 14 vernostných bodov
14,74
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Backstage Talks 5

Backstage Talks je nezávislý časopis o dizajne a biznise plný úprimných rozhovorov so svetovými kreatívcami, stratégmi aj teoretikmi. Keďže vychádza len raz za rok, je stvorený na to, aby sa mohol čítať pomaly, zostal dlhodobo relevantný a priniesol čitateľom hodnotné myšlienky a tipy kedykoľvek naň siahnu. Nemal by chýbať v poličke žiadneho kreatívneho lídra, dizajnéra, marketéra, manažéra, ani fanúšika dizajnu.   V tomto čísle sme sa spolu so špičkovými profesionálmi vybrali hľadať správne tempo. Môžete sa tešiť na 12 dlhých rozhovorov — ako napríklad s ilustrátorom Jeanom Jullienom o tom, ako si vybudovať celoživotnú kariéru v odvetví posadnutom novinkami, s Galil Bichler o jej náročnej, rýchlej, ale napĺňajúcej pozícii dizajnovej riaditeľky v The New York Times magazíne, či s Rorym Sutherlandom z ikonickej britskej reklamnej agentúry Ogilvy o tom, prečo by sme nemali od ľudí očakávať, že sa budú správať racionálne, a oveľa viac!
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
407672
Názov
Backstage Talks 5
EAN/ISBN
9788097262730
Forma
Mäkká
Autor
kolektív autorov
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021
Rozsah
161
Rozmer
195 x 270 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
18%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Backstage Talks 5 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.