Motivácia v edukačnom procese

Erich Petlák

SVK Slovensky Wolters Kluwer2019/12

Kniha: Motivácia v edukačnom procese - Erich Petlák
Katalógové číslo: 379953 viac »
Ušetríte až 1,49 € z bežnej ceny 10,90
A navyše získate 9 vernostných bodov
9,41
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Motivácia v edukačnom procese

Motivácia je súborom pohnútok, ktoré vyvolávajú aktivitu organizmu a určujú jej zameranie. Je to vnútorná hnacia sila, ktorá ženie k uspokojeniu nenaplnených potrieb. Hovorí sa, že dobrá motivácia je zárukou úspechu a vo vzťahu k edukácii, že „dobrá motivácia je polovica úspechu práce učiteľa a učenia sa žiaka“. Učitelia pracujú v rôznych školách, v triedach s rozličným počtom žiakov, so žiakmi s rôznym vzťahom k učeniu, s rôznymi osobnostnými danosťami či z rozličného rodinného prostredia. To všetko si vyžaduje odborný pedagogický, ale aj psychologický prístup k žiakom. Kvalitné vzdelávanie je tak v mnohom podmienené aj dobre cielenou motivačnou činnosťou učiteľov, ktorá významne vplýva na efektívnosť edukačného procesu.
Skúsený a úspešný autor prof. PhDr. Erich Petlák, CSc., v publikácii prezentuje súčasné poznanie a prístupy k motivácii a edukácii, druhy motivácie a motivačné teórie a poukazuje najmä na problémové aspekty motivácie učiteľov i žiakov.
Publikácia je určená pedagogickým zamestnancom a odborným zamestnancom škôl a školských zariadení, manažmentu školy, zriaďovateľom škôl a školských zariadení a v neposlednom rade aj študentom pripravujúcim sa na učiteľské povolanie.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
379953
Názov
Motivácia v edukačnom procese
EAN/ISBN
9788057101505
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Erich Petlák
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/12
Rozsah
104
Rozmer
153×215×10 mm
Hmotnosť
0,15
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
14%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Motivácia v edukačnom procese zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.