Po stopách kocúra Felixa

Lenka Šingovská

GBR Anglicky Class2019/03

Kniha: Po stopách kocúra Felixa - 1. vydanie - Lenka Šingovská
Katalógové číslo: 355773 viac »
Ušetríte až 3,42 € z bežnej ceny 16,20
A navyše získate 12 vernostných bodov
12,78
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Po stopách kocúra Felixa

Prostredníctvom rozprávkovo čarovnej knihy Po stopách kocúra Felixa sa deti dostanú do rôznych regiónov Slovenska, aby spoznali ich prírodné i kultúrno-historické osobitosti. Nerozlučným spoločníkom je roztomilý kocúr Felix, ktorý sprevádza detského čitateľa na objavných cestách po Slovensku. „Stopovaním“ kocúra Felixa deti hravým spôsobom spoznajú zvieratá, rastliny, stavby, odievanie i spôsob života našich predkov vo vybraných regiónoch. V siedmich kapitolách tejto knihy postupne odhalia podoby života v zradných horách, v tajomnom lese, v kráľovskom meste, na salaši i na dedine, na gazdovskom dvore a pri vodnom mlyne. Pútavé obrazové stvárnenie regiónu je doplnené o krátke rozprávanie opisujúce „dianie“ na ilustrácii v slovenskom aj v anglickom jazyku. Deti sa vďaka textom prenesú do doby dávno minulej, ktorú už sami nemôžu zažiť. Veľká mapa s vyznačenými regiónmi v úvode publikácie umožní vytvorenie reálnej predstavy o polohe a rozlohe navštívených regiónov v rámci Slovenskej republiky. Ilustrovaný prehľad zvierat v závere publikácie plní úlohu praktického slovníka a efektívne rozvíja slovnú zásobu. Vďaka tejto knihe sa v detských srdciach ukryjú obrázky z nášho krásneho Slovenska, ktoré ich budú sprevádzať celým životom.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
355773
Názov
Po stopách kocúra Felixa
EAN/ISBN
9788097217389
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Lenka Šingovská
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/03
Rozsah
42
Rozmer
330×215×8 mm
Hmotnosť
0,49
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Po stopách kocúra Felixa zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.