Cesta: Veľká panda a malý drak

James Norbury

SVK Slovensky IKAR2022/11

Kniha: Cesta: Veľká panda a malý drak - 1. vydanie - James Norbury
Katalógové číslo: 448035 viac »
Ušetríte až 3,57 € z bežnej ceny 16,90
A navyše získate 13 vernostných bodov
13,33
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Cesta: Veľká panda a malý drak

Dobrodružstvo veľkej pandy a malého draka pokračuje. Inšpiratívny príbeh o priateľstve, objavovaní seba samého, ale hlavne o tom, ako čeliť veľkej životnej zmene, je určený čitateľom všetkých vekových kategórií.

V očakávanom pokračovaní svetového bestselleru Veľká panda a malý drak sa dvaja nerozluční priatelia vydávajú na ďalšiu cestu. Vedie ich síce ďalej od domova, no bližšie k sebe navzájom. Keď sa malý drak cíti nešťastný, zverí sa so svojím trápením veľkej pande. Múdra panda nasmeruje draka na cestu, ktorá hojí jeho boľavé srdce. Hľadajúc šťastie, spoločne putujú cestou-necestou, objavujú nové krajiny a čelia náročným výzvam. Postupne sa učia, že zmeny a výzvy sú prirodzenou súčasťou života a že sú nevyhnutné pre rast. Táto láskavá knižka Jamesa Norburyho vám odovzdáva starodávnu múdrosť a upokojuje všetky rozbúrené duše. Plná inšpirácie a dojímavého humoru pohladí dušu hrejivým posolstvom o živote a akceptovaní nového.

Z anglického originálu The Journey: Big Panda and Tiny Dragon vydaného vo vydavateľstve Michal Joseph an imprint of Penguin Books v 2022 preložila Ivana Trubirohová. Vyšlo vo vydavateľstve IKAR, a.s. – v roku 2022.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
448035
Názov
Cesta: Veľká panda a malý drak
EAN/ISBN
9788055186214
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
James Norbury
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/11
Rozsah
160
Rozmer
214×173×18 mm
Hmotnosť
0,51
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Cesta: Veľká panda a malý drak zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.