Zátišie

Desivá zmes závisti, podvodu a vraždy

Edwin Hill

SVK Slovensky IKAR2019/05

Kniha: Zátišie - Desivá zmes závisti, podvodu a vraždy - 1. vydanie - Edwin Hill
Katalógové číslo: 351986 viac »
Séria kníh: Záhady Hester Thursbyovej
Záhady Hester Thursbyovej
Titul je zaradený v tejto sérii
2,89

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zátišie

Desivá zmes závisti, podvodu a vraždy

Knihovníčka Harvardovej univerzity Hester Thursbyová si vďaka svojim pátracím schopnostiam privyrába vyhľadávaním stratených osôb. Klienti si ju zvyčajne najímajú, aby našla známosti z dávnych školských plesov alebo dala dokopy adoptované deti a ich biologických rodičov.

Najnovšie má na žiadosť Lily vypátrať jej šarmantného, charizmatického brata Sama Blaina. Ten však vôbec netúži, aby ho našli. Ako tínedžer spolu s kamarátom Gabom ušiel po desivom incidente z mestečka v štáte New Hampshire. Dvanásť rokov spoločne cestujú po krajine, a keď prechádzajú z jedného miesta na druhé, zakaždým menia identitu. Arogantný Sam zistí, akí dôverčiví môžu byť bohatí ľudia, najmä ak sú to osamelé ženy, a rozličnými manipuláciami preniká do ich životov. Vo Wendy Richardsovej, nádhernej, rozprávkovo bohatej dcére z prominentnej bostonskej rodiny, objaví dokonalý prostriedok na preniknutie do spoločenského prostredia, kam túži zapadnúť. Do sveta, kde sa nosia značkové obleky, víkendy sa trávia na ostrove Nantucket a osobné čaro bezprácne otvára všetky dvere.

Hester sa pri svojom nebezpečnom pátraní priblíži ku krutej pravde. Puto medzi Samom a Gabom sa naruší a Hester nevedomky ohrozí vlastnú bezpečnosť. Zatiaľ čo Gabe v zúfalstve vkladá všetku nádej do obyčajného života s Hester, Sam chce, aby im navždy zmizla z cesty. Gabe predsa zatiaľ vždy urobil to, čo od neho Sam žiadal!

Z anglického originálu Little Comfort (Kensington Books, New York 2018) preložil Róbert Hrebíček.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
351986
Názov
Zátišie
Podnázov
Desivá zmes závisti, podvodu a vraždy
EAN/ISBN
9788055166438
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Edwin Hill
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/05
Rozsah
360
Rozmer
200×125×30 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

„Nemal by som vás rušiť pri práci,“ podotkol a cúvol.

„Môžete zostať,“ posmelila ho Ellen.

 Postupne ho vzala pod svoje ochranné krídla, a keď zistil, ako veľmi je bohatá, uvažoval, prečo sa vôbec unúva pracovať. Spolu so štyrmi mačkami bývala v dome vo štvrti Pacific Heights s výhľadom na Golden Gate Bridge. Žila vo svete osamelosti a nadbytku, kde do hry nikdy nevstúpilo pomyslenie na to, koľko niečo stojí. Sam tam okamžite zapadol a odniesol si dary v podobe elektroniky a oblečenia, za ktoré zaplatil iba niekoľkými horúčkovitými okamihmi uslineného vzdychania každú nedeľu ráno, tým, že musel znášať, ako mu po tvári chodia mačky, a klebetami v práci. Tie mu neprekážali, aj tak čoskoro prestal chodiť do kancelárie. A potom Jason Hodge odišiel z mesta.

 Niekedy rozmýšľal nad tým, či by bol naďalej Jasonom, keby rodinné financie nemal pod palcom Ellenin brat Zach. Vzápätí si však pripomenul, že obzerať sa naspäť nestojí za to

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zátišie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.