Priame perorálne antikoagulanciá

Juraj Sokol; František Nehaj; Michal Mokáň; Juraj Chudej

SVK Slovensky Osveta2018/03

Kniha: Priame perorálne antikoagulanciá - Juraj Sokol; František Nehaj; Michal Mokáň; Juraj Chudej
Katalógové číslo: 339167 viac »
Ušetríte až 4,00 € z bežnej ceny 19,90
A navyše získate 15 vernostných bodov
15,90
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Priame perorálne antikoagulanciá

Priame perorálne antikoagulanciá predstavujú novinku v antikoagulačnej liečbe. Po starom a dobrom warfaríne sú po viac ako 60 rokoch na trhu dostupné nové prípravky, ktoré priniesli rozvoj a pokrok v terapeutických možnostiach a postupoch. V mnohých odvetviach medicíny pretrvávajú predstavy, že antikoagulačná liečba je záležitosť internistických disciplín. Avšak v klinickej praxi sa denne stretávame s faktom, že antikoagulačná terapia má silný interdisciplinárny charakter. Z pohľadu pacienta sú priame perorálne antikoagulanciá v porovnaní s warfarínom vnímané pozitívnejšie najmä pre jednoduchšie nastavenie a nepotrebný pravidelný monitoring liečby. V lekárskej a akademickej obci však vieme, že aj tento druh liečby má svoje úskalia a nie každý pacient z nej profituje. Myšlienka napísať knihu na tému priamych perorálnych antikoagulancií bola spontánna, vychádzajúca zo subjektívnych poci tov lekára, ktorému chýba ucelený pohľad na aktuálnu problematiku antikoagulačnej liečby. Táto učebnica bola vytvorená predovšetkých pre študentov lekárskych fakúlt, ako aj pre lekárov, ktorí si pri narastajúcom spoločenskom tlaku usilujú prehlbovať vedomosti a poskytovať čo najlepšiu starostlivosť o pacienta. V mene všetkých autorov odporúčame medikom a lekárom, aby si našli čas a chuť na štúdium priamych perorálnych antikoagulancií.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
339167
Názov
Priame perorálne antikoagulanciá
EAN/ISBN
9788080634636
Forma
Viazaná
Autor
Juraj Sokol; František Nehaj; Michal Mokáň; Juraj Chudej
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/03
Rozsah
265
Rozmer
145x205
Hmotnosť
0,66
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Priame perorálne antikoagulanciá zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.