Tučné superpotraviny a oleje

David Frej

CZE Česky EMINENT2016/12

Kniha: Tučné superpotraviny a oleje - 1. vydanie - David Frej
Katalógové číslo: 285030 viac »
Ušetríte až 2,82 € z bežnej ceny 16,45
A navyše získate 13 vernostných bodov
13,63
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Tučné superpotraviny a oleje

Chcete mít zdravé srdce, udržet si normální váhu a nezapomínat jména přátel? V této knize najdete seznam tučných potravin, které výživoví poradci a lékaři většinou bez milosti vykazují na černou listinu. Kvalitní a zdravé tuky jsou přitom nejdůležitější živinou v naší stravě. MUDr. David Frej přesvědčivě dokazuje, že epidemii cukrovky, obezity, nemocí srdce a dalších civilizačních nemocí způsobila propagovaná nízkotučná strava s převahou nezdravých tuků, rafinovaných rostlinných olejů a margarínů provázená nadbytkem sacharidů a rafinovaných cukrů. Přináší výsledky studií, které ukazují, že cukry spolu s nedostatkem tuků a také nízký cholesterol zkracují život a zvyšují riziko nemocí. Prvním a nejdůležitějším principem je proto zařadit do stravy více zdravých tuků v kvalitním mase, másle a vejcích. Velice důležité jsou pro nás vejce, kakao a rostlinné oleje, například lněný, sezamový, olivový nebo kokosový. Zdravé tuky působí velice příznivě, protože: *chrání před nemocemi srdce, mozkovou mrtvicí, cukrovkou *snižují riziko demence a zpomalují stárnutí *působí protizánětlivě *patří do první linie boje proti rakovině *nezpůsobují ukládání tuku v těle a podporují hubnutí *cholesterol je zdraví prospěšná látka
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
285030
Názov
Tučné superpotraviny a oleje
EAN/ISBN
9788072815128
Forma
Pevná
Poznámka
1. vydanie
Autor
David Frej
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/12
Rozsah
304
Rozmer
130×210
Hmotnosť
0,43
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Tučné superpotraviny a oleje zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.