Kúzelné recepty na čarovný život

Woman.sk: Ako na to

Jana Vančová; Henrieta Karabová

SVK Slovensky Plat4M Books2016/11

Kniha: Kúzelné recepty na čarovný život - Woman.sk: Ako na to - Jana Vančová; Henrieta Karabová
Katalógové číslo: 282501 viac »
Ušetríte až 0,97 € z bežnej ceny 5,95
A navyše získate 4 vernostné body
4,98
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Kúzelné recepty na čarovný život

Woman.sk: Ako na to

Aj vy niekedy máte pocit, že všetko to, čo prežívame, čo sa na nás hrnie zo všetkých strán a čo musíme urobiť preto, lebo to jednoducho je potrebné a navyše sa to od nás očakáva, nás dostáva do bláznivého tempa, ktoré nás o veľa nádherných vecí života ochudobňuje? Stáva sa, že nemáme čas vychutnať si prebúdzajúci sa život novej jari, ovoňať a precítiť opojné leto, pokochať sa hýrivými farbami jesene, či precítiť magickú rozprávku bielej a mrazivej zimy...

Ak to však neurobíme my sami, život nám utečie pomedzi prsty a mohlo by sa stať, že ho premárnime oveľa skôr, než by sme stihli ochutnať a spoznať jeho neodolateľnú chuť a plnosť. Je toho predsa tak veľa, čo by sme ešte mohli zažiť, spoznať a vyskúšať a aby náš život bol krajší a pestrejší!

Knižka, ktorú držíte v rukách, vám ponúka tak trochu iný pohľad na to, čo všetko možno zažiť v jednotlivých ročných obdobiach, ako premeny času i významné medzníky roka či sviatky prežívali naše staré mamy a nezabúda ani na množstvo čarovných receptov, zvykov a dobrých rád, vďaka ktorým sa každý z nás môže stať šikovným kúzelníkom či dobrou čarodejkou svojho života. O tom, že život môže byť skutočne magický a že práve to neodolateľné tajomno, v ktorom sa v premenách času miešajú kúzla a zvyky dávnej minulosti s dobrými radami, odporúčaniami a receptami, okorenené štipkou humoru, môže byť veľmi lákavé aj pre modernú ženu či muža, nás denno-denne presviedčajú reakcie i záujem návštevníkov portálu www.woman.sk, ktorý pravidelne prináša aj takéto čítanie.

Želáme vám, aby vám táto knižka ukázala, že život, napriek všetkému, môže byť neodolateľne kúzelný, čarovný a magický...!

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
282501
Názov
Kúzelné recepty na čarovný život
Podnázov
Woman.sk: Ako na to
EAN/ISBN
9788089642342
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Jana Vančová; Henrieta Karabová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/11
Edícia
Knihy do kabelky
Rozsah
108
Rozmer
105×175 mm
Hmotnosť
0,14
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kúzelné recepty na čarovný život zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.