Zúfalá nespavosť : Prečo nemôžem spať?

Prečo nemôžem spať?

Katarína Horáková

SVK Slovensky Plat4M Books2019/08

Kniha: Zúfalá nespavosť : Prečo nemôžem spať? - Prečo nemôžem spať? - 1. vydanie - Katarína Horáková
Katalógové číslo: 370495 viac »
Ušetríte až 1,13 € z bežnej ceny 6,95
A navyše získate 5 vernostných bodov
5,82
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Zúfalá nespavosť : Prečo nemôžem spať?

Prečo nemôžem spať?

Autori poskytujú čitateľovi mnoho praktických rád, na dobrý nočný spánok.

Spánok je jednou z najväčších záhad života. Napriek tomu, že sa denne o ňom dozvedáme viac a viac, stále nechápeme, prečo spíme. Jedno však vieme určite: dobrý spánok je pre nás životne dôležitý a je jedným zo základných pilierov zdravia.

Celý rad štúdií poukazuje na súvislosť medzi životným štýlom preplneným prácou, záväzkami a ďalšími povinnosťami a nedostatkom spánku, ktorý zničujúco vplýva na zdravotný stav ľudskej populácie v priemyselne vyspelých krajinách. V dnešných dňoch je nedostatok spánku taký chronický stav, že si ho mnohí ani neuvedomujeme. Neevidujeme, že ním trpíme. Je to však vážny problém, ktorý by sme nemali obchádzať, pretože spánkový deficit môže mať vážne a ďalekosiahle účinky na celkový zdravotný stav a najmä na mozgovú činnosť a mentálnu sviežosť.

Ponorme sa do tejto témy na stránkach knihy s množstvom rád, ktoré nám vedia zmeniť život.

Autormi knihy je populárna slovenská spisovateľka viacerých knižných bestsellerov s tematikou zdravého spôsobu života a stravovania profesorka Katarína Horáková a regresný terapeut a poradca v športovej a liečebnej výžive Jozef Budinský.

Nesmieme zabudnúť nikdy na fakt, že keď sme dobre rozbehnutí, telo nás i v prípade nedostatku spánku pustí aj na dlh. Splátka dlhu je však rýchlejšie opotrebovanie nášho organizmu, starnutie, míňanie neobnoviteľnej životnej energie sídliacej v ľadvinách - jednoducho skrátenie života. Preto sa naučme užívať si čaro noci a zázraky tvorme cez deň.

Autori tejto knihy poukazujú na nesmiernu dôležitosť kvalitného spánku a hrozbu nespavosti a formou uvedených rád a tipov odporúčajú, aby si každý bezpodmienečne zahrnul dôležitosť dobrého spánku do svojho životného štýlu.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
370495
Názov
Zúfalá nespavosť : Prečo nemôžem spať?
Podnázov
Prečo nemôžem spať?
EAN/ISBN
9788089642625
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Katarína Horáková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/08
Rozsah
140
Rozmer
105×175 mm
Hmotnosť
0,17
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zúfalá nespavosť : Prečo nemôžem spať? zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.