Sociální právo České republiky

Igor Tomeš

CZE Česky Wolters Kluwer2160/2

Kniha: Sociální právo České republiky - Igor Tomeš
Katalógové číslo: 265334 viac »
Ušetríte až 0,32 € z bežnej ceny 29,98
A navyše získate 29 vernostných bodov
29,66
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Sociální právo České republiky

Podnětem k vytvoření publikace se stala diskuse odborníků z pěti vysokoškolských pracovišť - v Praze, Brně, Českých Budějovicích a Hradci Králové - na téma sbližování pracovního práva a práva sociálního zabezpečení, se souvislostmi na zdravotní a školské právo. Tím vzniká nový obor veřejného práva, jehož obsahem je povinná sociální solidarita organizovaná státem s občany, kteří uplatňují svá nezadatelná sociální práva vůči státu a společnosti.
Autoři popisují sociální a právní instituce, které tvoří obsah tohoto nově vznikajícího oboru veřejného práva. Svým systémovým uspořádáním vycházejí z Beveridgova pojetí nezadatelných sociálních práv občanů na zdraví, vzdělání, výdělečnou činnost a sociální pomoc a tomu odpovídajících povinností sociálního státu evropského typu. Sociální právo tak upravuje sociální souvislosti práva na zdraví, vzdělání, výdělečnou činnost v důstojných podmínkách, na sociální podporu a pomoc a na řešení sociální zaostalosti některých částí obyvatelstva. Jedná se o nové pojetí, které nebylo tímto způsobem dosud zpracováno.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
265334
Názov
Sociální právo České republiky
EAN/ISBN
9788074789410
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Igor Tomeš
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2160/2
Rozsah
340
Rozmer
149×208×20 mm
Hmotnosť
0,42
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
1%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Sociální právo České republiky zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.