Judikatúra súdneho dvora EÚ

vo veciach verejného obstarávania

Marek Griga; Juraj Tkáč

SVK Slovensky Iura Edition2017/08

Kniha: Judikatúra súdneho dvora EÚ - vo veciach verejného obstarávania - Marek Griga; Juraj Tkáč
Katalógové číslo: 305924 viac »
4,64

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Judikatúra súdneho dvora EÚ

vo veciach verejného obstarávania

Predpisy verejného obstarávania upravujú pri zohľadnení rozličných faktorov trhových síl konkrétne postupy, ako čo najracionálnejšie, najtransparentnejšie a najspravodlivejšie zabezpečovať potreby verejného sektora súkromnými silami. Účelom predpisov verejného obstarávania je potom regulácia činností verejných obstarávateľov pri verejnom obstarávaní.

Publikácia predstavuje snahu o výber v praxi najčastejšie využiteľných rozhodnutí Súdneho dvora týkajúcich sa problematiky verejného obstarávania.

Predložené rozhodnutia uvedú čitateľa do problematiky predpisov verejného obstarávania na „európskej úrovni“ a poskytnú mu základný pohľad na problematiku princípov verejného obstarávania, subjektov verejného obstarávania, revíznych konaní a použiteľnosti predpisov verejného obstarávania či problematiku neobvykle nízkej ceny.

Okrem stručného úvodu pri tej-ktorej časti, ktorý poskytne čitateľovi informácie o konkrétnej problematike, rozhodnutia obsahujú predovšetkým krátky pohľad autorov na prínos konkrétneho rozhodnutia pre právnu teóriu a prax venujúcu sa verejnému obstarávaniu, zjednodušený skutkový stav obsahujúci rozhodné okolnosti pre právne posúdenie Súdnym dvorom a samotný výrok Súdneho dvora vo veci samej.

Publikácia je určená širokej odbornej verejnosti, pričom je ideálnym každodenným pomocníkom pre uchádzačov a verejných obstarávateľov. Predložená publikácia napomáha k správnemu eurokonformnému výkladu verejného obstarávania.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
305924
Názov
Judikatúra súdneho dvora EÚ
Podnázov
vo veciach verejného obstarávania
EAN/ISBN
9788080784928
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Marek Griga; Juraj Tkáč
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/08
Rozsah
156
Rozmer
146×205 mm
Hmotnosť
0,22
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Judikatúra súdneho dvora EÚ zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.