Šarmantní násilníci

antimobbingová příručka

Pavel Beňo

CZE Česky PORTÁL2015/11

Kniha: Šarmantní násilníci - antimobbingová příručka - Pavel Beňo
Katalógové číslo: 253108 viac »
Ušetríte až 1,44 € z bežnej ceny 7,10
A navyše získate 5 vernostných bodov
5,66
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Šarmantní násilníci

antimobbingová příručka

Kniha volně navazuje na autorův předchozí titul (Můj šéf, můj nepřítel?, 2003), více se však zaměřuje na skutečné příběhy z pohledu psychologa–antimobbingového poradce. Základ tak tvoří 10 kazuistik, které autor komentuje a vysvětluje. V knize jsou podrobněji vysvětleny pojmy, které dostaly souhrnný název „vztahová patologie“. Jde o šikanu, mobbing, bullying, bossing, staffing i nově popsaný jev pod názvem „straining“. Dále je pojednáno o diskriminaci, obtěžování (harassmentu), whistleblowingu či stalkingu. Pozornost je věnována i tzv. kyber-formám takového chování (kyberšikana, kybermobbing, kyberbullying) a popsány jsou některé pojmy související se zneužíváním moderních technologií (grooming, sexting, happy slappying, phishing, hoax). Nakonec se publikace zabývá konceptem důstojné práce a tématem psychického násilí na pracovišti. Kniha, která je určená zaměstnancům, zaměstnavatelům, jejich rodinných příslušníkům, personalistům, manažerům, poradcům, koučům, psychologům, psychiatrům, vzdělavatelům, inspektorům práce, právníkům či sociálním pracovníkům, odráží fakt, že počet případů vztahové patologie bohužel stále roste, avšak spolu s ním se zvyšuje i odborný zájem o tuto tematiku (např. ze strany soudců). PhDr. Pavel Beňo vystudoval jednooborovou psychologii na FF UK a režii dokumentární tvorby na FAMU Praha. Je zakladatelem občanského sdružení Práce a vztahy, kde již v roce 1999 vznikla první česká poradna pro zaměstnance, kteří se stali terčem mobbingu a bossingu. Vyučuje Mobbing a bossing na UJAK Praha. V roce 2015 spoluzaložil Antimobbingový klub (AMC) Praha.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
253108
Názov
Šarmantní násilníci
Podnázov
antimobbingová příručka
EAN/ISBN
9788026209386
Forma
Brožovaná
Autor
Pavel Beňo
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/11
Rozsah
200
Rozmer
150×200×12 mm
Hmotnosť
0,27
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Šarmantní násilníci zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.