Urgentné prípady v anestézii

SVK Slovensky Hajko a Hajková H&H2007

Kniha: Urgentné prípady v anestézii
Katalógové číslo: 247114 viac »
39,58

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Urgentné prípady v anestézii

Rýchly prameň informácie pre veterinárnych praktikov. Koncízna kniha opisuje urgentné situácie a prípady, ktoré môžu vzniknúť pri anestézii. Kniha sa zaoberá diferenciálnymi diagnózami, rozoberá klinické analyticko-chemické miery diagnostiky, odporúča možné postupy. Táto praktická príručka sa venuje predovšetkým práci so psami a mačkami a malými domácimi zvieratami, obsahuje však aj kapitoly o mimoriadnych prípadoch vtákov, plazov a obojživelníkov v súvislosti s anestéziami. Jasné, zreteľné tabuľky, napr. nebezpečenstvo použitia prípravkov v naliehavých prípadoch a ich dávkovanie sú spracované systémom: otvor knihu a použi! Aj zrozumiteľné ilustrácie robia príručku bezprostredne využiteľnou predovšetkým v kritických situáciách. Kniha je vyhľadávaná veterinármi v západoeurópskych štátoch EU aj pre najnovšie informácie o individuálnych terapeutických dávkach rovnako ako aj odporúčania na anestetické pohotovostné vybavenie veterinárnej ambulancie. Praktickú príručku doplňuje zoznam obchodných preparátov platný v podmienkach ČR a SR.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
247114
Názov
Urgentné prípady v anestézii
EAN/ISBN
9788088700678
Forma
Pevná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007
Rozsah
208
Rozmer
165×245
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
12%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Urgentné prípady v anestézii zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.