Stomatológia pre malé a drobné zvieratá

SVK Slovensky Hajko a Hajková H&H2013

Kniha: Stomatológia pre malé a drobné zvieratá
Katalógové číslo: 247111 viac »
65,98

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Stomatológia pre malé a drobné zvieratá

Kniha o stomatológii malých a drobných zvierat. Pomocou tejto publikácie je možné v prípade akéhokoľvek problému osvojiť si poznatky k stanoveniu diagnózy a liečby, zároveň však spoznať aj všetky potrebné pomôcky potrebné na vykonie konkrétneho zákroku. Súčasne sa dá naučiť ako využívať základné informácie, ktoré pomôžu prepojiť teóriu s praxou, pretože informatívne série obrázkov objasňujú každý pracovný postup. Autor, známy veterinárny špecialista oboznamuje s priebehom stomatologickej prehliadky, so zubným röntgenom, s rozpoznávaním jednotlivých bolestí zubov, s motivovaním majiteľa pre zákrok a zubnú prevenciu, predstavuje ochorenia parodontu, fraktúry zubov a čeľustí, špeciálnu kapitolu o drobných zvieratách a o mláďatách. Zvláštna kapitola predstavuje používaníe nástrojov a výplňových materiálov: Špecializovaná časť sa sústreďuje na nádory a iné ochorenia ústnej dutiny.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
247111
Názov
Stomatológia pre malé a drobné zvieratá
EAN/ISBN
9788088700852
Forma
Pevná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013
Rozsah
270
Rozmer
170×245
Hmotnosť
0,78
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
12%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Stomatológia pre malé a drobné zvieratá zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.