Cesta k spokojnej rodine

Nekonvenčný pohľad na materstvo

Andy Marková

SVK Slovensky DIDAKTIS2015/01

Kniha: Cesta k spokojnej rodine - Nekonvenčný pohľad na materstvo - Andy Marková
Katalógové číslo: 240388 viac »
Ušetríte až 1,97 € z bežnej ceny 9,98
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,01
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Cesta k spokojnej rodine

Nekonvenčný pohľad na materstvo

V dnešnej dobe zažívame množstvo ekonomických, pracovných a rodinných tlakov. Mnohé oblasti nášho života prežívajú krízu, vrátane spoločnosti a jej jadra - rodiny. Je možné zachovať si v týchto podmienkach zdravú a fungujúcu rodinu? Táto kniha je pre matky a otcov, pre rodičov, ktorí sa neboja vidieť veci pravdivo a ktorí chcú vychovávať svoje deti v láske. Autorka čerpá z vlastných skúseností a ponúka skutočné príklady zo života. Múdro a láskavo pomáha porozumieť pravej motivácii našich slov a skutkov.

Hlavným mottom knihy je myšlienka: Začni milovať seba, aby si mohla milovať svoje dieťa.

Prečo? Pretože len spokojná matka je zárukou, že spokojné bude aj dieťa (deti), manžel i celá rodina. Spokojná a uvedomelá matka, ktorá prežíva lásku, radosť, vyrovnanosť, fyzickú i duševnú pohodu, je schopná vytvoriť také domáce prostredie, v rámci ktorého budú uspokojené potreby všetkých jej členov. Vtedy bude rodina zdravo fungovať a môže sa stať miestom radosti a harmónie.

Kniha sa dotýka rôznych oblastí rodinného života: delená starostlivosť o deti, tehotenstvo a pôrod, dojčenie, úskalia materskej dovolenky, nástup dieťaťa do materskej školy, hra, detská agresivita a určovanie hraníc, potreby matky, láska, sexualita a sexuálna výchova, mechanizmy čerpania energie v rodine, modely a programy, ktoré nás ovplyvňujú, odcudzenie partnerov, úloha otca, ženská podstata, ľudská podstata.

V knihe nájde čitateľ odpovede aj na tieto otázky:
- Ako zvládnuť rodinu a partnerský vzťah bez toho, aby sa partneri navzájom odcudzili a ako zachovať medzi rodičmi živý, harmonický vzťah?
- Prečo je pre matku (i otca) nutné tráviť čas aj bez dieťaťa a ako zorganizovať rodinný čas tak, aby všetci členovia rodiny mali okrem povinností čas aj na seba a svoje záujmy?
- Ako zvládnuť starostlivosť o deti tak, aby rodičia neopakovali chyby svojich rodičov a nepodliehali zvonka vloženým programom?
- Ako sa stať uvedomelými rodičmi, ktorí vedia podporiť individualitu dieťaťa, kedy chváliť, kedy trestať, kedy dovoliť a kedy nevyhovieť?

"Skutočne milovať môže len ten, kto miluje sám seba. Ak bude matka potláčať samu seba, svoje potreby, svoju dušu, nebude v nej láska, ale hnev, zatrpknutosť a frustrácie. To bude odovzdávať dieťaťu a tiež partnerovi. Pomaly, ale isto si zničí svoje manželstvo. V prvom rade si bude vybíjať svoju zlosť na manželovi, neskôr na dieťati. Ak má viac detí, najprv na staršom, neskôr aj na mladšom dieťati..."

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
240388
Názov
Cesta k spokojnej rodine
Podnázov
Nekonvenčný pohľad na materstvo
EAN/ISBN
9788081660078
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Andy Marková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/01
Rozsah
88
Rozmer
176×250 mm
Hmotnosť
0,29
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Cesta k spokojnej rodine zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.