Papierové mestá

2. vydanie

John Green

SVK Slovensky YOLi2014/10

Kniha: Papierové mestá - 2. vydanie - John Green
Katalógové číslo: 232224 viac »
7,80

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Papierové mestá

2. vydanie

Margo Rothová-Spiegelmanová. Jej bláznivé dobrodružstvá sa zakaždým prehnali školou ako letná búrka: na gitare ju naučil hrať nejaký starký v polorozpadnutom dome v mississippskom Hot Coffee. Tri dni kočovala s cirkusantmi, lebo ich presvedčila, že by z nej mohla byť artistka. Na koncert The Mallionaires v St. Louis sa dostala tak, že sa vydávala za basgitaristovu frajerku, a keď ten s ňou naozaj chcel chodiť, poslala ho kadeľahšie. Jej najneuveriteľnejšie príhody sa vždy ukázali ako skutočné! Tak do tejto dobrodružnej duše sa beznádejne zamiloval Quentin-Kvéčko Jacobsen, trochu zakríknutý chlapec z dobrej rodiny. Keď mu pojašená maturantka jednej noci vlezie do izby prezlečená za nindžu a odhodlaná vykonať jedenásť bodov neľútostnej pomsty nevernému frajerovi a bývalým kamarátom, Kvéčko neodmietne. To, čo povystrájajú, Quentina rovnako nadchne ako vyľaká. Lenže na druhý deň je Margo preč a zanechá po sebe len indície určené práve jemu. Vydáva sa teda na cestu plnú odbočiek, a čím bližšie je k cieľu, tým lepšie spoznáva skutočnú tvár priateľky – a možno aj svoju vlastnú.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
232224
Názov
Papierové mestá
Podnázov
2. vydanie
EAN/ISBN
9788055141664
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
John Green
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/10
Rozsah
296
Rozmer
145×227
Hmotnosť
0,20
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.3 z 5.0
5
400.0%
(1)
4
133.3%
(3)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Dominik 4 z 5
14.10.2014 19:23:13

Papierové mestá sú komický príbeh, ktorý môže zaujať ešte širšie publikum než predošlé autorove knihy. Hoci môžete mať Greena spojeného so smutnými dielami – keďže je autorom knižky o rakovine Na vine sú hviezdy alebo Kam zmizla Aljaška, tentokrát prichádza s veselým románom. Greenov štýl celý príbeh pekne odľahčoval a do knihy vnášal vtipné situácie a repliky, ponad ktorými sa často pousmejete. Možno aj práve preto sa mi knižka čítala veľmi dobre a ľahko. Papierové mestá nemali bežných hrdinov, ktorých stretnete na ulici. Ich charaktery neboli len dobré a zlé. Margo a Kvéčko boli plní optimizmu a entuziazmu, mali chuť baviť sa a užívať si život najviac, ako to len ide. Spolu s Kvéčkom podniknete zúfalú cestu za Margo, ktorá sa nečakane vyparila - a nikto nevie, či vôbec žije alebo či je to len ďalší z jej žartíkov. Verím, že si Papierové mestá užijete aspoň tak, ako a to podarilo mne. Pekné čítanie! :-)


Neliss 4 z 5
25.10.2014 14:28:18

Papierové mestá sú vydarený príbeh, v ktorom Green šikovne kombinuje realistickosť, humor, hodnotné myšlienky a správnu dávku bláznivosti. Navyše dokázal realisticky zachytiť vyjadrovanie postáv a prostredie, v ktorom žijú. Nedokážem sa však zbaviť pocitu, že tak trochu vykráda sám seba. Zatiaľ čo podobný štýl a atmosféra sa dajú prisúdiť autorovi a nijako mi neprekážali, ostala som mierne rozčarovaná úlohou niektorých postáv. Rovnako ako v Kam zmizla Aljaška, aj tu sa stretávame s odvážnou, kvázi nedosiahnuteľnou hrdinkou a trochu svojským fajn chalanom, ktorý je do nej zaľúbený a ktorému výrazne zasiahne do života. Našťastie sú aj napriek tejto zhode Margo a Kvéčko dobre napísané postavy. Skvelí boli tiež Quentinovi kamaráti, Ben a Radar, bez nich by to nebolo ono. V konečnom dôsledku sa mi kniha páčila, no emocionálne ma nestrhla do takej miery, ako som očakávala. Dávam jej teda 4 hviezdičky.


Monn 5 z 5
26.08.2015 23:55:34

Papierové mestá je skvelá kniha, ktorá je o láske a je v nej veľa humoru. Zo začiatku ma síce veľmi nebavila, ale teraz po jej prečítaní si myslím že je vynikajúca. Rozhodne odporúčam prečítať si túto knihu ako aj všetky ostatné knihy od Johna Greena. :-)


Ďuďa 4 z 5
29.12.2015 15:03:41

Papierové mesta dobrá kniha len s predvídateľným koncom z čoho som bola dosť sklamaná ale to nevadí. Dej bol úžasne do detailov opísaný a striedalo sa napätie, humor, tajomstvá a dobrodružstvo. Videla som aj film ale kniha je lepšia! :D :D Vrelo odporúčam! :D