Malé klamárky 4: Neuveriteľné

Never všetkému, čo počuješ

Sara Shepard

SVK Slovensky SPN - Mladé letá2012/10

Kniha: Malé klamárky 4: Neuveriteľné - Never všetkému, čo počuješ - Sara Shepard
Katalógové číslo: 190395 viac »
Ušetríte až 1,90 € z bežnej ceny 9,90
A navyše získate 8 vernostných bodov
Séria kníh: Malé klamárky
Malé klamárky
Titul je zaradený v tejto sérii
8,00
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Malé klamárky 4: Neuveriteľné

Never všetkému, čo počuješ

Desivé tajomstvá z minulosti ďalej prenasledujú naše pôvabné klamárky. A už ide naozaj o život. Hanna leží v kóme po tom, čo ju zrazil autom ich tajomný prenasledovateľ skrývajúci sa za písmeno A: vraj vedela priveľa. Emily rodičia za trest pošlú k prísnej rodine na odľahlú farmu, Aria sa po problémoch s matkou aj s priateľom takmer ocitne na ulici a Spencer musí vyriešiť svoje veľké klamstvo so súťažnou prácou, ktorú ukradla staršej sestre Melisse. Keď sa Hanna konečne preberie z kómy, pomaličky sa jej vracia pamäť. Spomenie si, kto sa skrýva za písmenom A? A nebude to pre jednu z nich smrteľne nebezpečné? V tejto knihe autorka rozmotá jednu nitku svojich neuveriteľných zápletiek. Zároveň nám však sľubuje, že už má pre naše krásne klamárky pripravené ďalšie nástrahy. Život je vraj zábavnejší, ak má človek zopár malých tajomstiev.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
190395
Názov
Malé klamárky 4: Neuveriteľné
Podnázov
Never všetkému, čo počuješ
EAN/ISBN
9788010021994
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Sara Shepard
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/10
Edícia
Malé klamárky
Rozsah
240
Rozmer
150×233×18 mm
Hmotnosť
0,32
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(2)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Little Black Lady
19.02.2013 17:05:43

Bolo mi lúto Hanny, i ked má svoje muchy kto si preboha zaslúži byť zrazený autom? Nikto...je to svinstvo, a A to tentoraz naozaj prehnalo...Potom rodičia dievčat- proste tie ich reakcie sú strášne! som zvedavá kto je A -_-


Katka 5 z 5
26.01.2015 17:13:26

Po dlhšom čakaní som sa konečne dočkala tejto knihy. Možno to niektorí čitatelia nevedia, no autorka knihy rozdeľuje na série. Nie sú nejako pomenované, no pozornejší fanúšik si to určite všimne. Práve preto som sa tak tešila na túto knihu. Pretože uzatvára prvú sériu. To som však ešte v dobe čítania tejto knihy nevedela, takže som nejaké veľké odhalenia neočakávala. Knížku som dostala ako vianočný darček a okamžite som sa pustila do čítania. Dej je rovnako napínavý ako v predošlých knihách. Hanna je v kóme a má sen s Alison – teda aspoň to vyzerá ako sen (autorka však sama v knihách píše, že nič nie je tak ako sa zdá), Emily musí odísť k svojej rodine do Iowy, kde lepšie spozná svoju sesternicu, ktorá očividne nie je taká svätuškárka za akú ju jej matka považuje. Aria sa rozíde so svojim priateľom u ktorého bývala a keďže sa so svojou matkou pohádala, nemá kde bývať. Spencer zasa rieši svoju ukradnutú esej. Nakoniec sa ako to už v tejto sérií býva prevalí, no Hastingsovci sa rozhodnú udržať toto tajomstvo pred médiami ukryté. Keď sa Hanna preberie na predošlú noc si nespomína, akosi sa tým však nezaoberá, pretože jej najlepšia priateľka Mona, s ktorou to už vyzeralo na rozpad priateľstva sa k nej opäť začne správať milo. Usporiada pre ňu dokonca uvítaciu party. Ariu si prichýli jej otec a Emily sa zdá, že to nebude až tak zlé, pretože spoznala zaujímavé dievča Tristu. Neskôr ju však jej teta nespravodlivo obviní a Emily utečie. Odhalenie –A bolo šokujúce a naozaj dramatické. Záverečné kapitoly boli dojímavé, dievčatá sa ako-tak dali dohromady, no poslednú kapitolu písanú z pohľadu Emily, kde sa v čiernom aute objavilo isté „dievča s modrými očami, aké mohlo mať iba jediné dievča“ som čítala s bušiacim srdcom a zimomriavkami po celom tele. Záverečná kapitola teda jasne sľubuje ďalšie pokračovanie príbehu malých klamáriek.


Juli 5 z 5
27.01.2015 08:09:31

Wau, Malé klamárky je moja srdcovka. Štvorka nesklamala a už teraz sa teším na pokračovanie...