Odhalená

Škola noci 11

P. C. Castová Kristin Castová

SVK Slovensky IKAR2014/07

Kniha: Odhalená - Škola noci 11 - P. C. Castová, Kristin Castová
Katalógové číslo: 221358 viac »
Séria kníh: Škola noci
Škola noci
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Odhalená

Škola noci 11

Odhalená je jedenástym pokračovaním série Škola noci. Neferet, ktorá po páde z balkóna svojho apartmánu drasticky zmenila podobu, sa drží pri živote s jediným cieľom: znovu získať silu a hmotné telo. Musí sa skryť, aby mohla znova prežívať svoju minulosť v nádeji, že nájde kľúč k tomu, ako prežiť v súčasnosti. Predtým však zaútočí a pripraví o život človeka. Po brutálnej vražde v Tulse vypukne panika. Obviňujú Školu noci, pretože smrť jednoznačne spôsobil upír. Zoey a ostatní v škole vedia, že nikto z nich s tým nemá nič spoločné. Kto teda zabil starostu Tulsy? Len čo polícia začne vyšetrovanie, napätie na oboch stranách sa ešte vystupňuje. Dallas sa neľútostne postaví proti Zoey a jej skupinke. Keď napokon napadne Stevie Rae a Shaunee, Thanatos musí urobiť rozhodný krok. Medzitým sa niečo deje so Zoey. Cíti sa čudne, žije v ustavičnom strese, ani Stark jej nevie pomôcť uvoľniť sa. Nemuselo by to byť nič zvláštne, keďže mocná nesmrteľníčka je na slobode a Zoey sa zase nevie zorientovať vo svojich vzťahoch s chlapcami. Nepôsobí tu však aj niečo mocnejšie? Zoey to možno onedlho zistí. Svetlo a Temnota nie sú v rovnováhe, prebúdza sa stará mágia a tá si vždy žiada obeť. Vo vzrušujúcej jedenástej časti série Škola noci je ohrozená nielen Škola noci, ale aj Zoein život a duša. Pomôže jej prihoretý kŕdeľ? Z anglického originálu Revealed (ST. MARTIN’S GRIFFIN, New York 2013) preložila Oľga Kralovičová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
221358
Názov
Odhalená
Podnázov
Škola noci 11
EAN/ISBN
9788055138459
Forma
pevná
Autor
P. C. Castová, Kristin Castová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/07
Rozsah
256
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(2)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Veronika 5 z 5
02.08.2014 17:47:12

Kniha bola super ale už sa neviem dočkať záverečnej knihy ako to všetko dopadne len dodám že záver bol veľmi zaujímavý a zostala som v napätí.


Zuzana 5 z 5
30.05.2020 10:00:41

Kniha je velmi zaujimava. Tento zaner milujem. A bola by aom rada keby mam cely swriu chybaju mi 11 a 12 cast. Od knizky sa neviem odtrhut.