Vůně pro duši. Úvod do aromapsychologie

Kniha: Vůně pro duši. Úvod do aromapsychologie
Katalógové číslo: 211574 viac »
12,21

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Vůně pro duši. Úvod do aromapsychologie

Kniha se věnuje jedné z aktuálních oblastí regenerační medicíny, balneologie a fyzioterapie - aromaterapii a její součásti aromapsychologii. Autor vysvětluje zásady použití aromaterapie v psychologické a psychoterapeutické praxi. Zabývá se základními aspekty metody aromapsychologie - mechanismy působení, způsoby užití, psychologickým působením éterických olejů a aromadiagnostikou. Kniha obsahuje seznam 55 nejčastěji používaných éterických olejů, které autor hodnotí z hlediska jejich působení na nervový a psychický stav klienta, tzn., jak působí na stimulaci, relaxaci a adaptaci. K jednotlivým éterickým olejům přiřadil konkrétní potíže, které lze těmito oleji korigovat. Na konci knihy je uveden seznam nejčastějších potíží, např. nespavost, úzkosti, strach, poruchy pozornosti, nervozita, stres, depresivní nálady, anorexie, hysterie, bolesti hlavy atp., s příklady receptur a okruhem dalších vhodných éterických olejů. Tyto informace mohou být zajímavé pro aromaterapeuty, psychoterapeuty, studenty, frekventanty odborných kurzů při zvyšování kvalifikace, vědecké pracovníky a pro všechny, kdo se zajímají o psychologii, psychoterapii a éterické oleje.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
211574
Názov
Vůně pro duši. Úvod do aromapsychologie
EAN/ISBN
9788086356518
Forma
Pevná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010
Rozsah
178
Rozmer
145×205
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Vůně pro duši. Úvod do aromapsychologie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.