Holanďanův hrob

Kniha: Holanďanův hrob - Monica Kristensen
Katalógové číslo: 210148 viac »
3,85

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Holanďanův hrob

Skupina turistů se účastní okružní plavby kolem Špicberského souostroví. Loď přes přísný zákaz zastaví u výběžku, kde se nacházejí staré náhrobky Holanďanů.

V otevřeném hrobě objeví zvědaví turisté kromě starých kosterních pozůstatků i mužskou hlavu. Hrůzný nález začne okamžitě vyšetřovat místní policie. Zdá se, že se na Špicberkách nikdo nepohřešuje. Stopy zdánlivě neřešitelného případu postupně ukazují pouze na jednoho pachatele. Nezbývá než se postavit vrahovi tváří v tvář…

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
210148
Názov
Holanďanův hrob
EAN/ISBN
9788072467372
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Monica Kristensen
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/11
Rozsah
360
Rozmer
125×205 mm
Hmotnosť
0,29
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Danka 5 z 5
10.10.2014 17:54:43

Som milo prekvapena. Kniha Patrani od tejto autorky bola jedna velka nuda cize velke ocakavania som uz nemala a aha :-) Zima, sneh, lad a mraz pri citani vlezie az do kosti. To prostredie Spicberg, kde teplo nieje ani v lete, kde sa ludia budia v noci o pol 4 a cuduju sa, preco sa este v hotelovej restauracii nepodavaju ranajky - ved uz je predsa svetlo.... Caro polarnej noci, tajomstvo starobyleho cintorina, kde truhly vplyvom ladovca vychadzaju na povrch, opustene domy banikov, mestecko duchov....a do toho "cerstva" ludska hlava.... Autorka sa s citatelom krasne pohra, naznacuje co sa asi mohlo stat a aj napriek par chybickam krasy to tak naozaj posobi. Od polovice knihy som cakala uz len nudu a predvidany zaver a hups ono sa to ku koncu pekne otocilo. Jedinym minusom je, ze sa kniha zle drzi kvoli tenkemu papierovemu prebalu a to, ze som ju citala prave pocas tych usmoklenych chladnych dni po veceroch. Este nekurime, takze zima mi bola dvojnasobna :-) Knihe vravim ano a urcite by som autorke dala dalsiu sancu.