Mesačné slzy

Ukradnuté sny II.

Bettina Belitz

SVK Slovensky FRAGMENT2014/02

Kniha: Mesačné slzy - Ukradnuté sny II. - Bettina Belitz
Katalógové číslo: 203042 viac »
Séria kníh: Ukradnuté sny
Ukradnuté sny
Titul je zaradený v tejto sérii
9,00

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Mesačné slzy

Ukradnuté sny II.

Elisabeth prežila krásne leto. Odhalila tajomný svet nočných môr a do jednej z nich sa zamilovala - do Colina. S príchodom jesene však Colin zmizne. Ellie je osamelá a v noci ju mátajú zlé sny, po ktorých sa zobúdza rozrušená. Aby prišla na iné myšlienky, odíde k bratovi do Hamburgu. Paula však vôbec nespoznáva. Je vyčerpaný a uštvaný a zdá sa, že pred ňou niečo tají. Komu môže veriť? Nájde dosť odvahy, aby sa postavila vlastnému strachu? Ellie netuší, že starosť o Paula a láska ku Colinovi ju môžu zraniť hlbšie, ako ten najhorší sen...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
203042
Názov
Mesačné slzy
Podnázov
Ukradnuté sny II.
EAN/ISBN
9788080897536
Forma
Pevná
Autor
Bettina Belitz
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/02
Edícia
Bettina Belitz
Rozsah
512
Rozmer
152×228
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
100.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Kajka 3 z 5
23.02.2017 22:47:56

No, táto knižka bola naozaj zvláštna. V snovom svete sme boli takmer tak často, ako v tom skutočnom a nie som si istá, čo ti vždy malo zmysel. Ellie bola niekedy naozaj na zabitie a ostatný čas som ju iba znášala. Jej brat Paul sa mi celkom páčil, i keď tá jeho dilema s orientáciou bola jednoducho divná, i keď postupom času sa to celkom vysvetlilo. Klišé prišlo, keď sa do jednej dievčiny zaľúbili dobre že nie na prvý pohľad, ale tá novinárka bola tiež celkom sympatická. No a Colin... tak ako som ho v prvom dieli mala celkom rada a práve pasáže s ním ma najviac bavili, tu tomu tak bohužiaľ nebolo. Niekedy mi dokonca vadil. Celá táto kniha bola divná a nie v tom lepšom slova zmysle. Ale zasa niekedy to bolo čitateľné a niektoré pasáže ma bavili, napríklad, keď sa snažili chytiť tú moru, i keď táto dejová linka bola trochu zbytočná, ale takých tam bolo viac a toto bola jedna z tých lepších a k tomu jedna z hlavných, takže nudné pasáže sa striedali s celkom dobrými a vytvorili takú priemernú knihu.